Hösten är här!!

Nu är det verkligen höst när man tittar ut genom fönstret.. Så grått och tråkigt och kallt men ändå på något sätt mysigt! Äntligen får man börja tända myslamporna i fönstrerna och lite ljus på bordet.. Tända en brasa och krypa ner i soffan.. Om man har tid med soffan det vill säga.. Just nu är det sjukt mycket i skolan!! Olika kurser är igång och det bara snurrar i skallen.. Ontologi, vetenskap och ovetenskap och hållbar utveckling.. Fy bubblan!! Slutade jobbet vid 11 tog en liten powernap för att orka hålla ögonen öppna när jag pluggade och först nu har jag pluggat klart för idag!! Tur att jag slutar tidigt imon också!
Håller på att fixa med avslutningsfesten för fotbollen! Inte lätt när alla gnäller om att vi måste ha fest men när det väl kommer till kritan så är det ingen som vill hjälpa till.. Nej då får Jag, Stina och Blondie ta tag i det, konstigt egentligen när jag inte har varit med på flera månader. Ska boka en lokal imon men då måste man vara 25 år så Niklas får ställa upp moch boka! Men visst det kommer bli kanon skoj när festen väl är igång med liveband och massa annat! Men det e allt för jobb som tar kol på mig.. Så nu har jag gnällt till er också!!
Känner mig lite halvhängig, undra om det är en förkylning på gång? Isåfall, SNÄLLA FÖRKYLNING BRYT UT! Det är värdelöst att gå och må halv dåligt när man har så mycket att göra!
Helgen som kommer verkar det bli halvlugn iallafall.. Fredagsmys hemma hos familjen tillsammans med hjärtat och på lördag ska jag umgås med mitt andra hjärta Johanna eftersom det manliga hjärtat ska ha fest hemma med fotbollskillarna! Johanna och jag planerar för att sitta hemma hos dom och dricka vin och mysa tillsammans! Så längesen vi hittade på något bara vi 2.. När vi va sambos för ett litet tag gick det ju väldigt bra med våra myskvällar haha.. Blixter fest för bara oss 2!! Så jävla roligt har vi tillsammans!
Nu ska jag snart gå och möta upp henne för en promenad i derra ruskväder.. Får ta på långkallingar, vantar och mössa för denna promenaden kommer ta tid, va längesen vi redde ut alla världens problem!

2010-09-28 18:01:03 Vardagligt Permalink





Namn:


E-postadress: (Visas bara för mig.)

Url/Blogg

Kommentar:

Trackback
border="0" alt="RSS 2.0" />