Drömmar..

Nu va det riktgt längesen jag bloggade.
Nu har man kommit in i vardagen igen, jobba upp tidigt, hem, laga mat, slappa sen sova..
Men semestern har varit underbar!! Har gjort så mycket roligt med vännerna. Varje dag har det hänt något!
Vi har varit ute på sjön en hel del, så gott..

Nu när man har kommit in i vardagen igen så börjar jag tänka på dig morfar.
Natten till onsdagen drömde jag om dig. Vi stod o pratade öga mot öga o jag hörde verkligen hur din röst lät. Du sa det du alltid sa till mig. Att jag va så fin :)
Ni vet när man har en mardröm o när man vaknar så är man lättad över att det bara va en dröm. Detta va precis tvärtom. Jag blev så glad när jag såg dig i drömmen, började tom gråta. Sjukt!! Och när telefonen ringde o det va dags o gå  upp förstod jag att det bara va en dröm. Då bröt jag ihop. Hela dagen va förstörd. Gick o tänkte på dig hela dagen på jobbet o hade gråten upp i halsen.
På onsdags kvällen skulle vi ut o fira mamma o pappas 20 åriga bröllopsdag, hur trevligt som helst! Så god mat o trevligt sällskap.
Men iallafall, vi åkte in en runda till dig på kyrkorgården o hälsade på. Mamma plockade med dina vissna blommor o vattnade o gjorde fint. Mitt hjärta är fortfarande kvar. =)
Jag bröt ihop när jag va hos dig. Det va ju den dagen allt hade varit upp o ner. Förstår inte varför jag saknade dig så mycket igår..? Va det något speciellt du ville berätta för mig i drömmen eller ville du bara att jag skulle veta att du tycker att jag e fin? Tänkt mycket...
Idag är det bättre iallafall. Men visst tänker jag på dig.
Tur jag har min prins =)
Kommer du ihåg när mamma berättade att vi hade blivit tillsammans igen? Du o mormor visste att det skulle hända hela tiden haha. Det va det första ni sa: Det visste vi redan =) Söta ni är. Känns skönt o veta att du verkligen tyckte om Jimmie =)

Ni är guld värda mina vänner. Älskar er.
Tänker på er mina änglar! ÄNGLAR FINNS!!

   
2008-07-31 17:29:28 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kan det vara lugnt nu ett tag?

Det hoppas jag verkligen att det kan..  Orkar inte med mer skit nu på flera år!

Igår hade vi urnsättning för min älskade farmor. Jag har aldrig varit på en urnsättning förut. Jag trodde att urnorna va i stål, grådaskiga o fula! Men så va verkligen inte fallet. Farmor låg i en vit underbart fin urna. På urnan va det en blåklockekvist med massor av blåklockor på. Jätte fin!
Pappa är ju äldst av barnen så han fick bära farmor till graven o hissa ner henne till farfar.
Deras sten hade också kommit. ÄNTLIGEN! Den va jätte fin! Nu känns det mer verkligt att dom verkligen ligger där båda två. Så nu har man en fin grav med en jätte fin sten som man kan gå o hälsa på.
R.I.P farmor!



Nu till lite roligare saker! Ikväll är det 25 års fest för STEFAN! Han har blivit en gammal gubbe haha!
Kommer bli kanon skoj. Massa roliga människor som man inte har festat med på ett bra tag. Efter det blir det utgång. =) Längesen man va ute också. 
 
Grattis din gamla räv =)


Nu kommer snart hela gänget hit o ska föfesta lite hehe.. Så nu får man nog ta tag i sminket.
Ha det underbart mina vänner så ses vi snart..
Tänker på er mina änglar. Ni är så fina.
Kramar Lina
2008-07-12 15:06:21 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Längesen!

Nu va det riktigt längesen jag bloggade!
Har inte orkat eller haft tid. Har inte varit hemma på ett tag så det kan vara därför.
Vi har gjort massa roligt sen sist.
Vi har varit ute på sjön, varit på diggiloo, festat en söndag o haft vänner maraton!

Sjön:
Vi åkte ut på sjön i torsdags. Jag, Jimmie, Zandy o Assa åkte ut o låg över ensamma första natten! Sen på fredagen kom Isa o Martin ut till oss! Så mysigt o bara åka ut o komma ifrån allt här hemma. Släppa alla problem!
Det blev massa sol o grill o ÖL =) Inget sjön utan öl haha!



I lördags va jag på Diggiloo med Stinas familj. Väldigt trevligt!! Linda Bengtzing är riktigt het! =) Finns inte många tjejer som kan säga så om en annan. Alla blev helt chokade när jag sa att jag tyckte hon va det! haha..
Men det va riktigt skoj! Vädret höll i sig iallafall!
I slutet sköt som fyrverkerier.. Dom va till er mina änglar!

  

Nu är det snart bara 2 veckors semester kvar.. Usch tiden går riktigt fort. FÖR fort!
I helgen är det 25 års fest för lille Stefan! Kommer bli riktigt skoj, dom flesta vännerna kommer vara där. Va längesen alla gick ut ihop! Så nu väntar jag på att Jimmie, Zandy o Assa ska komma så vi kan gå upp på stan o leta present!

På fredag är det urnsättning för Farmor. Skönt o ha det gjort sen så man vet att hon är i Nättraby nu iallafall. Och att hon är tillsammans med farfar i graven. =)

Jag har varit ute på sturkö varje dag nu på semestern känns det som o då har jag ALLTID varit ute hos dig en runda!  Tittat till alla fina blommor du har fått nu när alla buketterna e borta sen begravningen. Det finns ingen blomsteraffär på sturkö längre så jag hade inga blommor med mig så jag gjorde ett hjärta av stenar istället =)
Jag ska kikar runt lite o hitta en lagom stor o fin sten o skriva något till dig där o lägga vid din gravsten sen. Blommor vissnar så lätt, visst ska jag ha med mig blommor men jag tror att stenen kommer bli fin som jag ska göra åt dig!
Det är mitt nästa projekt hehe!

Nehe nu får dom ta o komma. Ha det bra mina vänner.
Saknar er!
Kramar Lina
2008-07-09 11:58:39 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mysdag!

Idag har vi varit i Kristianopel o fikat. Jag, mormor, Jessica o Alwin! Väldigt trevligt o mysigt!
Vi hade riktig tur med vädret, solen sken hela dagen!
Tror det va skönt för mormor också o komma iväg lite! Slippa köksfönstret!
Jag kom hem till er tidigare idag så jag vattnade era blommor lite! Nu finns ju inte du längre så du kan göra det! O jag tror inte mormor orkar bära vattenkannorna för det orkade knappat jag :)
Gick ett varv runt huset också o hittade smultron! Riktigt goda så jag plockade i mig några haha!
Efter en händelserik dag kom vi hem o mormor satte sig o läste posten så såg jag att du hade fått brev. Känns så overkligt att se ditt namn på en räkning. Det spelar ingen roll vad som händer, om man går bort så får man fortfarande räkningar. Jag vet att det tar ett tag innan allt e uppklarat men ändå. Det kändes i hjärtat o se ditt namn på ett brev o veta att du inte finns mer.
Mormor fick minnesboken idag! Gud va många det va som skickade blommor! Hur mycket som helst! Dom hade tagit fina kort med på din kista inne i kyrkan, med alla blommor! Så fint...

Snart e det urnsättning för farmor också. Skönt o ha ett ställe o gå till henne med! Så hon också kan finna sin ro med farfar..

Va ute på din grav idag med. Nu börjar blommorna vissna, hoppas dom tar bort dom snart så vi kan sätta dit nya fina blommor till dig! =)

Ska slänga mig i soffan nu!
Tänker på er alla tre. Farfar, farmor o morfar <3
Kramar Lina

 

2008-07-01 22:29:44 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


border="0" alt="RSS 2.0" />