Kvällspromenix!

Vilket underbart väder det är! Älskar verkligen sommarkvällar!! Nu har jag precis varit ute på en kvällspromenix, gick i linne och joggingbyxor och va ganska svettig när man kom hem.. Hur gott som helst!
Idag har det ju varit vatten kaos här i Karlskrona, gud va handikappad man är utan vatten egentligen! Emma och jag fick köra till Maxi och handla 13 liter vatten till jobbet! Inte lätt o jobba på förskola utan vatten.. Barnen gör ju av med hur mycket vatten som helst, tvätta sig, gå på toa byta blöja och dricka! Men det gick ju bra till sist :)
Nu räknar jag bara ner till semestern! Ska bli såååå härligt. Det värsta är ju att dagarna känns såååååå långa nu när man räknar ner! Men någongång ska det väl bli fredag;)
Ha det bra mina vänner!!
Kramar!

2009-06-29 21:17:06 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Underbara sol!!

Jag älskar sommaren!!! Hoppas verkligen detta vädret håller sig hela sommaren.. Då ska jag bli brun som en pepparkaka :)
Veckan som gått har gått riktigt fort!! Det är ju redan mer än en vecka sen midsommar! Jobbat hela veckan o tränat på kvällarna!
I fredags hade min prins och jag myskväll! Lagade god mat och myste i soffan! Mamma och pappa hade peronalfest här i stan och då får man ju ställa upp o köra hem dom så båda kunde dricka och ha kul :) Man har ju ett par gånger o köra igen från ungdomstiden haha!
Igår åkte jag ut till sommarstugan och solade hela dagen! Riktigt härligt väder, låg och solade på baksidan! Det farliga med o sola när det blåser är ju att man känner inte när man bränner sig! Så det sved rätt gutt igår när man skulle sova :P Men det va det värt! Man känner sig så mycket fräschare och finare när man har lite färg :)
På kvällen hade Johanna lite fest hemma hos sina föräldrar så jag körde ut en runda! Men nyktert för min del eftersom vi spelar idag! Känns ju sådär kul och spela i detta fina vädret! Usch och fy.. Får flörta lite med domaren så vi kan få några dricka pauser under matchens gång ;)
Nu har jag varit ute på morgonpromenad i solen :)

Jobbar bara denna veckan med sen har jag 4 veckors semester!! UNDERBART!! Massa sol och mys hela sommaren! Och sen en göteborgs resa med Nicke och Ewe.. Alltid trevligt och hitta på något tillsammans :)
På lördag ska va på Diggiloo med jobbet! Ska bli jätte mysigt, äta gott och dricka gott! Sen blir det utgång, tror bara det kan sluta på ett sätt när Emma och jag festar ihop! Vi spårar ju alltid ur på jobbet och tänk då med lite alkohol i kroppen haha! LÄNGTAR!

Nehe nu ska jag äta frukost och sen lite middag och sen springa röven av mig på fotbollen för idag ska vi vinna!!!
Ha en underbar dag i solen mina vänner! :)

Du ska veta att jag saknar dig, det finns känslor som aldrig tar slut
Du ska veta att jag inte glömt, det finns bilder som aldrig suddas ut!








2009-06-28 11:00:20 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Midsommarhelgen!

Nu ska jag försöka sammanfatta midsommarhelgen 2009!

Torsdagen: Gick jag upp på lövmarknaden o stod o sålde lotter med Folinder och Fia en stund! Sen va det dags för mig o Zandy att gå en runda på lövet.. Hittade det jag skulle: 14 par strumpor och solglasögon! Strumpor är ju ett måste på lövmarknaden :)
Efter det va det snabbt hem och packa det sista o ta bilen ut till Sturkö för att packa ner ALLT i båten!
När vi väl va på väg ut så va det bara o korka upp och dansa hela vägen ut till Ungskär! Anna och jag va riktigt på G.. Fick tom be Johanna och Stoffe att köra om med deras båt för att det inte skulle hända en olycka haha!!
Sen blev det fest och dans hela kvällen! :)
Fredagen: Korkade upp ganska tidigt nere vid båtarna :) Sen gick vi upp o satte oss i solen och myste en stund! Sen va det dags o spöa Johanna och Carro i kubb haha!! Diggar verkligen Johannas stil när hon kastar! Assa och MArtin fixade midsommarstång medans flickorna fixade maten! När väl maten va färdig äten så gjorde vi oss iordning o började ladda inför kvällen! Kvällen bestod av massa dricka och massa snapsvisor och spel! Och dans!! Dansade hela natten!! :)
Lördagen: Det blev lite dricka även denna dag haha! Men vi flickor tog det lugnt medans pojkarna drack en himla massa! Men vi hade mysigt i Zandy och Assas båt! Pratade massa skit och spelade spel! Väldigt trevligt hade vi!Och pigga va vi på söndagen också så vi kunde sola hela dagen!!
Tack för en underbar helg mina vänner!
Vänner som er är svåra att hitta! VÄNNER FÖR ALLTID!!








2009-06-24 18:23:30 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Regn, regn och åter regn!!

Det känns som det har regnat hela veckan!! Och det e Juni... Värdelöst!
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag.. Känner mig lite tom inombords!
Helgen verkar bli lugn... Ska spela söndag så det får bli en nykter helg! Laddar inför midsommar istället!! :)
Längtar till lite ledighet! Känns som dagarna går sååå himla sakta nu! Vet inte varför.. Är väl för att man längtar till semestern!

Ikväll får det nog bli soffan o mys med min prins! Va längesen vi hade en mysfredag! Det kan man behöva ibland! Imon är det dags för kalas hos familjen.. Mamma fyllde år i tisdags men alla va upptagna i veckan så det fick bli imon istället!
Har fått vår nya systemkamera nu också! Korten blir jätte fina! Jag har inte tänkt o bli världens fotograf men det e så roligt med kort som är fina :)

Nehe frågan är om man ska ta sin andra promenad för dagen eller om man ska lägga sig på soffan..?? Är både rastlös o inte hehe..
Ha det bra mina vänner!



Min prins!




2009-06-12 17:20:29 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fredag..

Äntligen fredag!! Fast det känns inte som fredag på något konstigt sätt.. Jobbat hela dagen o fy vilket väder det har varit! Regnat hela dagen så det fick bli mysfredag på jobbet! :)
Ikväll har vi varit hemma hos Ewe o Nicke och ätit middag o spelat spel! Gud vilka dåliga förlorare vi "Jonsson" är, undra vem vi har fått det av haha ;) Men det va riktigt trevligt iallafall! Vi laddar upp inför göteborgs resan tillsammans i sommar! Kommer bli kanon skoj o mysigt! Alltid trevligt o hitta på något tillsammans! :)

Imon är det 1 år sen min älskade morfar gick bort.. Kommer verkligen ihåg dagen som den va igår! Samtalet från mamma när jag ligger o solar ute på en ö.. Assa som tog hand om mig när Jimmie inte va där, alla flaggor som va på halvstång när vi åkte tillbaka in till Sturkö! Usch vilken dag!! Nu minns jag dig med ett leende på läpparna! Du va så underbar o snäll.. Älskar o saknar dig morfar! Jag kommer ut till dig imon och ger dig en STOR blombukett o pratar lite med dig! Alltid skönt och sätta sig hos dig o bara finnas till! Jag vet och känner att du är där tillsammans med mig!

Älskar dig min underbara ängel!

2009-06-05 22:51:47 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Seg som tusan.

Nu har jag ÄNTLIGEN satt mig i soffan efter en fullspäckad dag..
Jobbat 7.30-16.30 o sen fixat massa här hemma! Har också hunnit med en promenix.. Så skönt o få sätta sig ner i soffan o bara njuta av kvällen nu, det e jag värd ;)

Helgen som gått har varit en riktig fest helg! I fredags hade vi lite tjejfest hemma hos Blondie.. Det va jag, Stina, Blondie, Alex och Magda.. Riktigt trevligt på förfesten men det va riktigt dött ute..
I lördags skulle jag varit nykter. Följde med Jimmie hem till Henke o Amanda o hade inställningen att bara dricka lite.. Men det blev mer o mer o sen slutade kvällen på statt.. Ganska seg förfest men riktigt roligt ute! =) Så kan det vara ibland..

Igår va det tjejkväll denna gången hos Zandy på sturkö. Satt på balkongen hela kvällen o drack goda drinkar (alkoholfria) och snackade massa skit! Myspys på hög nivå! Pratade igenom midsommar, gud så jag längtar! Hoppas på fint väder och en underbar helg! Ska bli skönt o komma från jobbet lite! Känna av ledigheten =)
Imon hoppas jag att vi får vår systemkamera som vi har beställt! Ska bli så roligt o lära sig ta fina kort.. Den är ett måste till midsommar! =)

Nehe nu e det roomservice, ska bädda ner mig i soffan nu!

Fredagens festgäng =)



2009-06-03 20:13:12 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


border="0" alt="RSS 2.0" />