Längsen..

Nu va det längesen jag bloggade.. Har inte haft tid i helgen, har hänt så mycket roligt!!
Spelade fotbolls cup i lördags med världens bästa brudar! Vi hamnade i dödens grupp som det stod i tidningen.. Vi mötte Nättraby, Rödeby o Kff veteranerna.. Spelade 0-0 mot Nättraby, vann med 3-0 mot Rödeby o vann med 2-1 mot Kff =) Sen fick vi vänta en himla massa timmar innan slutspelet skulle spelas.. Men iallafall.. Vi gick ju till final o i finalen fick vi möta Kff.. 0-0 efter full tid så det fick avgöras på straffar.. Och där förlorade vi.. Men det gör ingenting för vi hade inte ens trott att vi skulle klara oss ur gruppspelet.. Så en kanon fotbollsdag för oss i Rif! Goa brudar är vi allihopa! =)
På kvällen va det dags o fira! Både fira vår 2a plats o sen fira Elin som fyllt år.. Väldigt trevligt måste jag säga! Men ack så trött man va sen!
Riktigt roligt o träffa vår underbara Johanna Andersson som kommit till Kalleskrona o hälsa på =) Synd att vi inte kunde förfesta  ihop bara.. Men det kommer fler tillfällen =)
Söndagen va SEG! Men ingen rast o ingen ro.. Då skulle jag vara ute på Arena Roseholm vid 14.30 för att stå o sälja kaffe på hockeyn.. Alltid lika trevligt o träffa massa folk o titta på en match!

Veckan har börjat bra.. Lite allmänt nere o deppig för tillfället men det går över.. Man kommer in i såna perioder, inget o gräva ner sig för! =)
Tur att fotbollen går bra iallafall! Känner ingenting i knät när jag tränar, känns lite efteråt men ingen riktig smärta eller vad jag ska säga. Svårt o förklara =)
Nehe nu ska jag lägga mig på soffan..
Tänkte jag skulle lägga in lite bilder från helgen..
Ha det bra mina vänner o mina änglar.. Saknar er..


2008-10-28 21:24:23 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grattis..

Grattis på födelsedagen Farfar..
Jag har varit hos dig på graven ikväll o sjungt för dig o pratat med dig! Måste sett mysko ut, tur ingen va där haha..
Det blev inget kalas detta året med farmors goda bullar med vanlij i.. Känns fortfarande konstigt att du är bort. Tänker mycket på dig! Alla dina fina sånger o goa vitsar..
Än en gång, grattis min ängel på 87 års dagen..
Älskar o saknar dig!

2008-10-24 20:01:04 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vilken kväll!

Igår va jag, Zandy o Anna på Özz, Soran, Måns och Björn!
Sjukt roliga är dom! Det går inte o beskriva! Ni som inte va där missade verkligen någonting!  =)
Måste erkänna att Björn va bäst.. Men va lite osäker eftersom han har haft en svacka nu men han har kommit tillbaka riktigt bra =) Söt är han också... =)
Tack för en trevlig kväll brudar! Måste försöka träffas mer allihopa!



2008-10-23 20:13:49 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag!

Idag är det tisdag o dagarna bara rullar iväg!
Helgen har varit kanon! Festade i lördags med min sockerpärla! Roligt o träffas lite! Vi satt hemma hos Stina o drack o bara pratade! Och fnissade! Så mycket har jag inte fnissat på länge =)
Sen ringde vi efter en taxi som skulle ta oss bort till Elin.. Och där neranför stod Sune o va beredd på att betala o allt haha! GOTT! Sen blev det utgång.. Väldigt trevligt =)



Imon så sitter jag, anna o zandy i konserthuset o ska titta på vår GulleBjörn.. Ska bli sååå skoj!
Visst är han söt!?

2008-10-21 13:26:25 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Världens bästa kväll!!

Vill bara berätta för er att Ramdala IFs dam och herrlag är världens bästa lag!! Vi har så jävla roligt ihop!!
Avslutningsfesten va så himla skoj!
Dagen började bra och kvällen slutade ännu bättre! =) Kör inga kommentarer på den haha!
Dagen efter när vi skulle städa va så rolig, alla kollade på varandra o skrattade o frågade hur man mådde.. Haha klockren kväll!
Tänkte lägga in några bilder ifrån kvällen iallafall!
Längtar redan tills nästa års avslutningsfest! =)


  
  
  
  
  
 

Mina brudar!


Du och jag pärlan!

2008-10-14 21:08:34 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Avslutningsfest!!

Idag är det dagen med stort D! Det är AVSLUTNINGSFEST med världens goaste fotbolls brudar! En heldag kommer det att bli! Först ska vi till Boda borg o leka lite! =) Sen är det lite pause för att åka hem o göra sig iordning och sen e det förfest hemma hos mig för dom som hinner. Alex hinner ju aldrig hit innan för hon skulle ju göra sig såååå fin! haha go du är.. Tar du 4 timmar på dig o göra dig iordning eller? Stina skulle ju tom sova en stund :p
Sen e det dags att gå bort till lokalen o invänta herrlaget! Dom är i badhuset innan så dom dyker väl upp vid 19 tiden!
Fan va kul vi ska ha det idag brudar! LÄNGTAR till stina kommer o hämtar upp mig =)
Nehe nu ska jag fixa en playlist som vi kan ha ikväll..
Ha det bra!!
Ciaooo
2008-10-11 08:40:28 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


NÖJD!! =)

Titta va fina stenar jag hittade när jag gick på stan idag! Dom ska ligga intill mina änglars gravar!







Visst är dom fina?! =) Kunde inte låta bli o köpa dom..
Älskar er..   <3

2008-10-09 15:53:03 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Soffan..

Nu ligger jag här i soffan igen efter en runda på stan med Alexandra.. Vi hittade fina presenter till tränarna som dom ska få på avslutningsfesten! Är riktigt nöjd faktiskt :)
Köpte även en ny vinterjacka! Välbehövligt kan jag lova! Det e ju svin kallt ute på morgonen när man ska åka till jobbet! Får väl rota fram den gamla puma mössan eller så får det bli en ny.. En svea kanske? Såg att dom hade barn storlekar så en sån får det nog bli, har ju så litet huvud.

När vi hade handlat presenterna så vänder sig båda om samtidigt o säger : Jag tänker INTE hålla något tal på lördag!! Hur ska vi lösa detta? Det är ju vi som är festfixarna... Shit.. Sen kom vi på att vi skulle supa oss fulla redan innan middagen så vi kan stå där framme framför 70 pers o tacka av våra tränare! Haha det tycker jag låter som en bra ide! Eller att Pernilla får göra det hehe..
Nehe nu ska jag sitta här en stund till sen får det bli städdags!
Ha det bra..
2008-10-07 17:44:38 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


En sista dag.

Jag sitter här i soffan o har tvn på i bakgrunden, just nu visas Oprah. Där pratar dom om en film som heter Just one more day. Den handlar om att man får en sista dag med någon man älskar. Någon som gått bort eller vad som helst.

Jag vet exakt vem jag skulle vilja tillbringa en extra dag med. Min älskade morfar! Det finns så mycket mer jag skulle vilja säga till dig o göra med dig. Så om jag hade fått en dag till tillsammans med dig så hade vi åkt o kollat på alla matcher som spelas här i karlskrona! =) Du va ju galen i sport morfar! Vi hade ju pratat om att åka o kolla på handboll tillsammans någon gång men det blev ju aldrig av. Och det ångrar jag.. Vad jag än gjorde den dagen så nu när man tänker tillbaka så hade det kunnat vänta några timmar o istället vara tillsammans med dig på en handbollsmatch. Sen skulle jag berättat för dig att du va världens bästa morfar o att jag alltid kommer att älska dig o att jag alltid har gjort det. Att det va du som gjorde alla kalas så roliga o spännande! Alltid hände det något när du va med! Julaftonen va det bästa! Du sprang alltid runt o låtsades att det ringde på dörren o skojade med Emil o Felicia om att tomten har fått förhinder o kan inte komma. Dom trodde ju alltid på dig.. =) Alla kalas o allt.Sommrarna va underbara! Du kom ner körande till sommarstugan o tutade hela vägen.
Du skulle varit med nu när det är dags för bröllop! Dina små barnbarn ska gifta sig. Det kommer kännas så tomt när alla sitter i kyrkan, utom du... Du skulle sett Jessica o Freddes hus nu när det håller på o bli färdigt! Det är så fint.. Du har ju hjälpt dom o få så fint. Du missar så mycket, Det är så orättvist!!
Jag kommer ihåg sista gången jag träffade dig, det va på morsdag! Jag vet exakt vad jag hade på mig. Jag hade min rosa klänning och du tyckte jag va så fin o socker söt! Direkt när jag såg dig ligga i sjukhus sängen så kände jag att detta va inte bra. Men dom tankarna trycker man ju bort för man vill inte inse vad som kommer hända! Så jävla dum är man.. Men du va så fin! Och när vi skulle gå så fick jag en så go kram o puss av dig.. Det va vårt farväl..
Jag saknar dig morfar.. Så grymt mycket... Älskar dig..




Jag älskar mina andra änglar också men det har alltid varit något speciellt mellan mig o morfar..

Vem skulle ni vilja träffa en sista gång?!

2008-10-07 14:09:50 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Helgen..

Nu är helgen över.. Tyvärr!! Förstår inte hur helgerna kan gå sååå fort. Men iallafall, i fredags så va ju stina här o myste lite!
I lördags va det 20 års fest för Daniel! Kanon trevligt!! Han bjöd på smörgåstårta från cityhallen! Den e grymt god!
Efter maten körde vi igång med öl spelet han fick av oss.. Livsfarligt ju!! Nästan värre än pyramiden! :P
Vid strax efter 20 så säger Daniel att singstar är igång. Jag o Anna bara skakar på huvudet o säger att ikväll ska vi fan inte sjunga! Men sen står man där iallafall någon timme senare o tävlar som bara den! Haha man e ju sjuk! Jag är så grymt tävlings inriktad! Det är nästan jobbigt haha.. Måste alltid vinna! Gissa vem jag har fått det ifrån?! :)
På söndagen va man lite seg, låg mest på Zandys soffa.. Gick ner o tränade lite fotboll vid 16! Tror jag ska skita i inomhus säsongen. Jaga hade så grymt ont i knät efter träningen o när vi kom hem till mamma o pappa så skulle jag bara visa vart jag hade ont o då va hela knät blått o svullet.. Så får nog ta det lite lugnt med de så det läker riktigt!!

I helgen är det avslutningsfest med fotbollen! Riktigt skoj! Live band o allt =) Kommer väl bli 60-70 pers!! LÄNGTAR!
Imon är det tisdag o det betyder öppning. Segt o gå upp tidigt men dunder skönt o sluta tidigt också! Så imon blir det storstädning o sen stan med Alexandra. Vi ska ju sitta här en stund innan på lördag, mellan aktiviteten o själva huvudfesten =)
Ha det bra mina vänner!
2008-10-06 21:46:39 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej hopp..

Jaha då va det lördag eftermiddag.. Sitter här o väntar på att det ska bli dags för att gå in i duschen o sen göra sig iordning inför Daniels 20 års fest!
Ska bli riktigt trevligt! Hoppas det e många som dyker upp. Så det gamla gänget är samlat igen!
Idag har jag o min prins gått en runda på stan, letade efter något o ha på mig ikväll o nästa helg för då e det avslutningsfest! Hittade en fin tunika som kommer att komma till användning..

Igårkväll kom Stina in till mig o myste lite! Jimmie va som sagt på firma fest så vi hade myskväll med idol o grönsaker o dipp! Alltid lika roligt när man får besök!
Fan va kul vi har ihop hjärat, har inte skrattat så mycket på väldigt länge! Du är underbar Sally.. Älskar dig! =)

Nehe nu får man väl börja lite smått.. Ha det bra mina vänner..
Kramar...

2008-10-04 15:45:52 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


FREDAG!

idag är det fredag o full fart mot helgen som dom säger på radion!
Nu sitter jag på jobbet o är livrädd.. Jag e ju så himla mörkrädd o tänk då mig sitta här ensam i nästan 3 lägenheter blir det ju! Usch o fy. Vi ska ha personalmöte på måndag o då ska jag ta upp att vi ska vara 2 som öppar o 2 som stänger! Så slipper jag sitta här så rädd haha!

Kvällen blir nog rätt lugn för mig. Efter jobbet ska jag hem o sova en stund så man inte deckar i soffan vid 8 ikväll! Jimmie ska iväg på firam fest så det tomt hemma ikväll. Men då får jag ju titta på vad jag vill hehe.. Nehe nu ska jag låsa upp så barnen kan komma in! Ha en bra dag!
Kramar

Är det Idol ikväll?!
2008-10-03 06:16:49 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Är helt slut!

Nu sitter jag äntligen i soffan!! Har stressat runt hela dagen!
Har sovit riktigt kasst i natt, har nog aldrig kommit ner i någon djup sömn. Så jag tänkte: gott med sovmorgon imon iallafall.. Men icke! Börjar visst 06.00 imon!!! Och vi har verkligen barn som är så tidigt så man får väl befinna sig där då.. SURT! Men slutar ju tidigt så då kan jag åka hem o sova en stund efter jobbet!
Har varit på stan 2 gånger idag. Har försökt hitta en klänning till avslutningsfesten men icke! När jag väl hittade en så va XS för litet över brösten och S för stort!! Så typiskt! Sen har jag och Zandy varit o köpt present till Daniel som ska ha 20 års fest på lördag! Ska bli trevligt..
Nehe nu börjar idol..
Ha det bra mina vänner..
2008-10-02 20:02:23 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


border="0" alt="RSS 2.0" />