Ösregn!

Nu har jag halsbandet här hemma hos mig! Det är kanon fint!


Live your dream - Så står det på hjärtat! Mamma har köpt varsitt till bella o mig o sig själv. Halsbandet är för att hedra dig morfar. Du LEVDE DIN DRÖM! Du jobbade o höll igång in i det sista! Därför har vi detta på oss. För att minnas dig! Är nog därför jag vill ha hus o allt nu. Det har alltid varit min dröm, ha hus o familj. Man vet aldrig när det är för sent!

2008-09-30 15:45:17 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Härligt!

Jaha nu sitter man hemma i soffan o har redan slutat!!
Ibland kan det vara underbart o jobba i kungsmarken. Nu är ju Ramadan slut så nu e det fest för dom små liven! Bayram heter det när fastan är över! Jag började jobba vid 7 i morse o redan då började telefonen ringa! En mamma ringde o sa att hennes barn är lediga för idag är det fest! Hon va överlycklig haha.. Hon får ju äntligen äta o dricka när det e ljust! Så vid maten hade vi 2 barn. Hur lungt som helst. Så vi får väl se hur många barn vi har imon, festen är ju i 3 dagar.. Så denne veckan blir nog lugn!

Nu tänkte jag gå upp på stan en runda o kika om jag hittar något fint till avslutningsfesten med fotbollen. Alex o Gynn har ju köpt fina klänningar så då får man väl också hitta sig något fint! Ikväll är det träning, är gott o kommit igång med fotbollen. Nu börjar det ju äntligen gå bra ju..
Nehe ha det bra mina vänner..

Tänker på er mina änglar. Ska upp o hämta ett halsband som mamma har köpt i ditt minne morfar. Kan ta ett kort på det sen o lägga ut här! =) Älskar er farmor,farfar o morfar!

2008-09-30 12:34:55 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


PISSBIL!!

Ja som sagt, PISSBIL!! Fan det e ju värdelöst.. Min lilla ford har gått sönder o det kommer kosta 2500 kr för att laga den! Om inte Jimmie hade kunnat laga den så hade det gått på mycket mer iofs men ändå! Det är så dryga pengar o lägga på en bil! Men men sånt e livet...

Helgen har varit bra. Myskväll i fredags med god mat o en flaska vin. Lördagen började med en fotbolls match. Gick inte så bra men men.. På kvällen så gick jag o Carro till Stina en runda som hade fest. Vi drack typ ingenting, va inte alls sugna. Men roligt att göra något!
Igår va vi hemma i nättraby o kollade lite tomter. Är så sugen på att bygga hus nu! Hatar o bo inne i stan. Vill ha något som är ens eget liksom. Göra som man vill inomhus o ha hur man vill.. Svårt o förklara men ändå :)
Har kikat runt lite på hus på internet. Finns många fina nyckelfärdiga. Så Lina Like hehe..
Ha det bra vänner. Ska köra ut till träningen nu..
Kramar
2008-09-29 17:59:02 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Fredag..

Nu sitter här på jobbets dator. Har lite rast så jag sitter här o snokar runt o dricker te.. =)
Jaha fredag idag. Och vem tror ni jobbar till 17?! Jo LINA EVERTSSON! Alltid lyckas jag få alla piss fredagar. Det är ju inte mitt problem att den på andra sidan som skulle stänga är sjuk.. Men men, är bara så segt o stänga en fredag!
Dagen har varit bra. Varit ute mycket. När vi va nere i parken här i kungsmarken så blev det så himla varmt så jag tog av mig min jacka o hängde på staketet. Tänkte inte mer på det.. Sen ringde det på dörren här på dagis o då kom en liten liten samhalls gubbe o frågade om det va någons jacka som dom hade hittat. VILKEN TUR! Där i jackan låg mina nyklar! Inte bara hit till jobbet utan också hem o bilen! Shit vilket liv det hade blivit! Vilken tur att ingen annan hann sno den..
Så jag får nog skärpa mig när det gäller mina saker.. haha..

Ikväll blir det bara myskväll hemma med prinsen! Imon är det sista matchen för säsongen.. Ska bli skoj! Får se om dom köttar sönder mig eller om jag klarar mig oskadd haha.,
Ha det bra mina vänner.. Saknar er. Vet inte vart alla har tagit vägen.. Ingen som vill hitta på något längre.. Tyvärr :S

Tänker på er mina änglar..
2008-09-26 12:39:45 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Världens tur!

Idag började jag 10.30 o skulle slutat 18.00. Men jag hade sån tur att den flickan som skulle vatt till 18 skulle hem till sitt hemland på semester. Så sista barnet gick vid strax innan 17! Så nu sitter jag hemma i soffan o väntar på att Zandy ska komma. Vi ska ut på en promenad =)
Tänkte jag skulle dra igång träningen på riktigt när uppbyggnads säsongen drar igång. Då är det mycket styrka o sånt.. I helgen blir det troligtvis en match för mig.. Får se om jag vågar, dom vi ska möta är så oshyssta o ger fula eftersparkar. Så vi får se! =)

Nu är planeringen för Rifa festen igång på riktigt! Fy fan va roligt vi ska ha! Jag, Stina o Alexandra är i festkommiten så vi fixar biffen =) Lokal o band är redan klart. Hemlig aktivitet är så gott som fixad! Vågar inte skriva vad vi ska göra här ifall någon i laget läser. Men skoj ska vi ha iallafall! Satt o tittade på kort från förra avslutningsfesten, gud va alla ser små ut. Konstigt att man kan förändras så mycket på så kort tid..

Såhär långt hår hade jag förra avslutningsfesten.. VILL HA TILLBAKA DET!!!

2008-09-24 17:43:07 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag..

Jaha en lite uppdatering efter helgen.
Lördags förmiddagen va ganska lung. Hade inte sovit så mycket på fredags natten ju så man va rätt seg.. På kvällen bar det va ut till Sturkö på kalas för Sonny. Alltid trevligt o umgås med jimmies familj. =) Fick god mat o fika också! Monica gör så god mat.
På söndagen va det dop för lilla Eric i Svängsta. Åkte ner tidigt o kom hem ganska tidigt faktiskt. Annars brukar deras kalas vara i typ 8 timmar.. Lite halvsegt faktiskt. Men vi hann med en runda till min familj i Nättraby också! Mormor hade varit hemma hos mamma o dom hela dagen så Ulrik o Pernilla kom o hämtade henne o passade på o hälsa på lite samtidigt. Hemma fick vi go äppelpaj som mamma hade gjort.. Alltid lika gott =)

Jag är så trött på att bo i stan nu. Vill ha ett riktigt hem som bara är mitt o Jimmies. Vi har börjat kika lite på olika möjligheter. Ska man bygga ett nytt eller köpa ett gamalt?Är ju svårt men vi har ju fördelen att pappa har massa mark i nättraby som man kan bygga på. Men jag e väldigt otålig o vill att allt ska hända helst JUST NU! Haha.. Men vi får se.. Har iallafall hittat ett jätte fint hus som jag vill ha! =)

Denna veckan verkar bli lugn. Ska inte träna tänkte jag. Måste ta det lite lugnt nu.. Helgen verkar också bli lugn. Har inte hört något än iallafall!
Nehe nu ska jag fixa lite mat sen ska jag på möte med jobbet o efter det ska jag på möte med fotbollen.. Lugnt va det ja.. ?!

Du o jag mot världen min prins!
2008-09-23 14:31:39 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jaha ja..

Får nog ta o lugna ner mig lite nu.
Jag har trott att jag mår kanon o att allt är mycket bättre nu. Fysikst sett är allting jätte bra men..?
Igår kväll/natt fick min prins köra in mig till akuten. Fick en sån otäck smärta över bröstet, kunde knappt andas. Jag bara kände hur paniken började strömma i kroppen. Skakade o svettades! Det va en av de värsta känslorna jag har haft! Kom in rätt snabbt på ett rum där dom tog blodprover o frågade vad som kunde ha hänt. Jag betättade allt som har hänt med farmor,farfar o morfar och hur det hade gått till. Där såg han ett varningstecken..
Dom skickade upp mig till röntgen där jag fick röntga lugnorna. Där jobbade Annie o Saras mamma, vi pratade lite fotboll o då lugnade jag ner mig lite. Hade sån panik!! Kände som jag skulle dö... Usch. Svårt o förklara men..
Allt såg bra ut o han sa att det sitter i själen. Det va en panikångest attack. Jag måste ta det lugnt o försöka släppa allt som hänt o vad som kan hända. Måste låta ödet ha sin gång.
Men kan ju inte låta bli. Det går ju inte en dag utan att jag tänker på er mina änglar. Och allt annat. Hur mormor kommer klara sig.. Hur mamma o pappa mår! Och hur det går för Anders med hans cellgift.. Det är mycket nu, men doktor säger att jag måste släppa det o leva mitt liv. Det är kanske sant, men det e lättare sagt än gjort..

Min prins är helt underbar som satt där inne med mig i flera timmar! Klappade o lugnade mig, och framför allt körde in mig! Älskar dig, skulle aldrig klara detta utan dig!

Mina änglar...



2008-09-20 14:03:32 Permalink Kommentarer (6) Trackbacks ()


Myskväll!

Nu sitter vi här i soffan. Zandy har kommit till mig o vi ska ha en myskväll! Hennes älskling är ju också iväg så varför inte slå två flugor i en smäll o umgås en helkväll själva! Skönt o inte behöva sova själv. Och sen sparar vi ju en massa pengar också. Blir ju några samtal varje kväll annars haha..
Så nu har vi satt in tacopajen i ugnen o zandy pluggar lite! Ska bli så gott.. Blir prefekt till idol! Vilket är ett måste nu om kvällarna..
Mår mycket bättre nu. Så imon blir det jobb igen! Match sen på kvällen också ju. =)
Nehe nu ska jag kolla till pajen.. Ha det bra mina vänner!

2008-09-17 19:36:51 Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()


Blev visst lite sjuk..

Idag har jag varit hemma från jobbet. Kände att det va lika bra de. Pallar inte vara på jobbet o vara irriterad på allt o alla barnen. Hoppas dom löste det ändå! Men imon är jag tillbaka igen!

Just nu ligger jag i soffan o väntar på Zandy. Får se när hon hade tänkt dyka upp.. =)
Nehe men vi hörs kanske senare..
Ciao mina vänner..
2008-09-17 17:17:01 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ensam hemma..

Jaha nu är man ensam hemma.. Det är så tråkigt! Förstår inte hur jag klarade bo själv i nästan ett år! Men då hade jag ju iofs inte så stor lägenhet så det kändes inte så ensamt.
Saknar dig som fan min prins. Konstigt egentligen! Nu förstår jag alla kompisarna som pluggar o bor ifrån varandra. Som Johanna o Stoffe.. Hur f*n klarade ni det när ni bodde så långt ifrån varandra? När du va i USA Johanna.. Riktigt starkt jobbat! Det är äkta kärlek! =)

Ligger i soffan nu o känner mig allmänt hängig! Tror jag håller på att bli sjuk. Har världens huvudvärk o sovit hela eftermiddagen. Får se om jag kanske stannar hemma imon. Har inte varit hemma sen operationen i mars så det är ju ingen fara på torpet..
Har varit ute på träningen ikväll o haft planerings möte med festkommiten. Planera avslutningsfesten! Kommer nog bli skit skoj!
Om ni har några förslag på vad man kan göra på dagen innan festen så får ni gärna skriva .. Typ något alla kan göra tillsammans! =)

Nehe nu ska jag kolla på Vem kan slå Filip o Fredrik..
Saknar dig min prins o mina änglar..
2008-09-16 21:35:49 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Dagens..

Dagens!

Dagens sysselsättning: Varit hemma hos familjen en runda.
Dagens bästa: Soffan
Dagens sämsta: Inget idag vad jag kan komma på!
Dagens händelse: Inte mycket.
Dagens tv: Film, berättelsen om oss
Dagens frukost: Baguett från subway
Dagens lunch: Andra halva av baguetten =)
Dagens kvällsmat: ---
Dagens godis: Morötter o dipp
Dagens låt: ---
Dagens klädsel: Myskläder
Dagens köp: Morötter o dipp
Dagens mys: Mys imorse med min prins
Dagens vill ha: Min prins här hos mig.
Dagens sjuka: Bakis ;) 
Dagens saknad: Jimmie
Dagens uppoffring: ---
Dagens humör: Halv dålig..
Dagens favorit: Soffan
Dagens träning: Gå i trappor
 ;)

2008-09-14 21:40:08 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Helgen..

Nu är denna helgen snart slut! Gud va fort tiden går..
Helgen har varit kanon.. Spelade min första match på mer än ett år i fredags. Själva matchen va världelös men jag tyckte det va riktigt skoj o spela iallafall! Efter matchen så åkte jag o älsklingen o köpte pizza o bara slappade hemma i soffan! Underbart med fredagkväll..

Igår va det fest i Ronneby. Va tänkt att alla brudarna skulle följa med men så blev det inte. Det va bara jag o stina som åkte ner till Johanna. Vi skulle varit 15 st men vi blev bara 5.Så himla tråkigt!  Men roligt hade vi! Körde massa lekar o helt plötsligt va all dricka slut! haha klockren kväll! Johannas lillebror körde in oss till staun vid kvart över 12. Men först va man ju tvungen o äta lite! Kändes konstigt o äta innan man skulle ut haha.. Men så god kebab som dom hade på det stället har jag aldrig ätit =)
Sen blev det utgång.. Riktigt nice.. Tack för en underbar kväll!! Ronneby brudarna får snart komma in till oss i stan så vi kan festa igen!
Här kommer lite bilder från kvällen..

        
    
 
2008-09-14 18:24:43 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


UNDERBART!!

Jag klarade det!!!!!
Jag klarade mina knätester! ÄNTLIGEN!!!
Åh va skönt o få det överstökat.. Det va längesen jag va så här glad! Efter alla motgångar känns det som att jag e värd detta! Äntligen något som går min väg!

Innan testerna va jag såååå nervös! Trodde att om jag inte klarar dom så får jag inte spela mer fotboll, men Maggan lugnade ner mig ganska fort!
Började med balansen, gick sådär på det "friska" knät men på det opererade va det utmärkt! Vinglade knappt till en enda gång.. Alltså 100% på de testet.
Styrkan: Gick bra, tog lika mycket på båda benen. 100%
Ett längdhopp: Gick kanon det också. Skulle hoppa så långt man kunde med ett ben. Nästan lika långt med båda, lite kortare med det opererade. 100% där också :)
Tre längdhopp: Där skulle man hoppa 3 hopp efter varandra utan att stanna. Exakt lika lång med båda benen :) 100%.
Upphopp: Hoppa så högt man kan på ett ben. Man skulle rita ett strek på ett papper när man hoppade o sen skulle man jämnföra. Hoppade högre med det opererade :) 100%.
8:an: Denna va jobbigast, Man skulle hoppa i en stor åtta på ett ben, på tid. Hade lite bättre tid på det "friska" knät. 100% där med!!
Så för att sammanfatta så klarade jag allt med 100%. Så nu e jag äntligen redo för lite seriös fotboll!!! UNDERBART! Ska spela en halvlek på fredag med B-laget. Nervös som fasen! Får se vad dom säger ikväll på träningen! Men underbart är det iallafall.. TACK..
2008-09-09 15:12:47 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Du kom..

Du kom till mig i drömmen!!!  TACK! Välkommen åter :)

Just nu sitter jag på jobbet, inga barn som vanligt! Dom dyker upp lite när dom vill. Väntar på Tezz som också kan dyka upp när hon vill =)
Ikväll är det fotbollsträning! Känt känns bra, inga känningar i det ÄN iallafall. Men det e som sjukgymnasten säger: Nu ska det vara nästan helt läkt. Så det känna kanon! Kanske hinner spela en b-lags match eller något innan säsongen är slut! HOPPAS! Ska till Margareta på tosdag o göra dom sista testerna, hoppas dom går bra o att hon säger att allt e ok för att få börja spela igen! HOPPAS!

Imon är det födelsedags kalas för min lillebror som fyller år i dag. 15 år o få bärja köra moppe! Haha. Gud va tiden går fort...
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN LILLEBROR!

Ha en bra dag mina vänner..
Kramar

2008-09-04 07:10:43 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Present shopping!!

Jaha nu va det redan tisdag! Jag har verkligen ingen koll på dagarna längre. Eller har inte koll på något alls känns det som. E så snurrig i huvudet hehe. Har mycket o tänka på.
Söndagen spenderade jag nere hos Johanna i Ronneby. Riktigt mysigt o komma ner o umgås med henne o hennes lilla familje medlem =) Så fina är ni. Du har varit så duktig Johanna som har klarat nästan allt själv. =)
Men iallafall, vi bestämde att vi skulle ha brudfest den 13! Det kommer bli kanon skoj, Roligt o festa med annat folk från ronneby! Men några av våra brudar följer ju också med! Sen blir det väl tåget in till Karlskrona! SKOJ!!!

Idag har jag, Zandy o Carro varit på stan o shoppat doppresent till Nilja. Är ju som sagt dop på lördag. Fast detta är inget vanligt dop utan på detta dopet blir det fest på kvällen! Tror jag iallafall. Adam (pappan) är bästa kompis med alla killar i gänget o nu har han flyttat till Norge med sin "nya" familj och när han kommer hem så är det FEST! Roligt o träffa honom och hans lilla familj igen! Första gången man får se Nilja! Mysigt.
Men vi hittade så fina presenter! Vi hade ett tema: ROSA OCH PRINSESSA!

Va hos mina änglar i söndags när jag körde hem från Ronneby.


Får ta o åka ut till min andra ängel ute på Sturkö i helgen! Sätta någon fin blomma hos honom också!
Saknar er mina änglar. Det är verkligen tomt utan er. Man har inte riktigt förstått att ni är borta. Det är när man kommer till era gravar o hälsar på er så förstår man. Varför?! Ingen av er dog ju av åldern utan av sjukdom! Livet är så orättvist, varför skulle just ni försvinna?! Det va inte er tur än. Det gick så fort!!
Farfar, du va ju sjuk så länge så man förstod nästan att det kunde hända när som helst! Och pappa förvarnade ju oss på det. Farmor, dig hade man ju inte en tanke på att du skulle försvinna. Vi va hos dig på måndagen när du fyllde 84, då va du så pigg. Jag kommer ihåg att jag hade så ont i mitt knä då o du hade ingen smärta i ditt, så du kramade om mig o sa att allt kommer bli bra åk hem o vila lite så ska du se att det löser sig. Det va dom sista orden du sa till mig. Jag fick en kram o ett hejdå men aldrig det riktiga farvälet!
Morfar..... Ja jag vet inte vad jag ska skriva om dig. Du va ju stålmorfar som aldrig skulle försvinna!! Du va ju så pigg! Varför berättade du inte för oss att du mådde dåligt så vi kunde hjälpa dig?! Nej för du va så envis o du skulle klara det själv o inte besvära någon! Du va underbar! Du va bäst! Du ÄR underbar och du ÄR bäst!
Jag fick nog inte heller inget riktigt farväl av dig men ett hejdå. På sjukhuset på morsdag. Du pussade o klappade på mig som du alltid gjorde! Du tyckte alltid att jag va så fin!
Va det därför du kom till mig i drömmen? För att verkligen säga farväl? Du får gärna komma och hälsa på igen. Saknar dig.. Vill bara höra din röst o ditt skratt! Ditt trummande på bordet o klappande med händerna. Du kunde aldrig sitta still! Haha.. Åh vajag saknar dig! Men du finns i mitt hjärta hela tiden!
DET GÖR NI ALLA 3!
  
   ~ÄNGLAR FINNS~

2008-09-02 19:03:39 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


border="0" alt="RSS 2.0" />