Operations tid!!!!!

Nu har jag äntligen fått operations tid!!! Den 11/3 ligger jag under kniven! Ska bli så skönt o få detta fittknät fixat =)
Pratade med chefen idag om sjukskrivning, haha hon blev inte allt för glad.. Men jag har ju väntat i 7 månader på detta så det får hon fan tåla!

Annars har veckan varit bra..Helgen va lugn. Va i kyrkan i söndags, dom läste upp farfars namn så släkten skulle dit! Va väldigt vackert.. Nu e det bara begravningen kvar! Usch, har aldrig varit på en så vet inte vad jag ska förbereda mig på..

Imon är det äntligen fredag! Helt sjukt va veckan har gått fort! Otäckt.. Men imon är det iallafall 25 års fest/kalas.. Stora kusinen Jessica fyller stor :p Det blir nog lite alkohol för min del! Pappa kör haha..

På lördag e det fest iallafall!! Har haft 2 vita helger nu så det e på tiden =)

Ciaoo
2008-02-21 16:57:24 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Min hjärtevän!

En bild säger mer än tusen ord! =)

   

Jag älskar dig!

2008-02-14 22:44:33 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


14/2

Jaha så va det alla hjärtans dag! Inte mycket att skryta med.. En helt vanlig dag! För oss som e singlar iallafall! Haha..
Kvällen har varit kanon mysig! Jag, Anna, Ewe och Johanna va hembjudna till Caroline på middag! Singelbrudarna + Caroline haha.. Vi lagade fläskflie och klyftpotatis!! Riktigt gott.. Till efterrätt hade Ewes jobbakompisar rekomenderat Annanas paj, jag va lite skeptisk eftersom jag inte riktigt tycker om annanas, men den va riktigt god =) Massa tjejsnack och skvaller stod på schemat! Så kvällen har varit jätte trevlig! Skönt o umgås med brudarna o tänka på något annat en stund!

Annars har dagen varit som vilken annan dag.. Jobbat hela dagen, sprang upp en runda på stan för att träffa familjen lite snabbt...
Imon är det redan fredag! Veckorna går sjukt snabbt!! Imon är det sovmorgon, underbart!! Vaknade imorse o tittade på kl. Den stod på 06.05 och det va sååå skönt o veta att jag ska få sova i 2 timmar till.. Och imon ringer inte klockan förrän 8.45! GOTT!!!

Detta sammanfattar vår kväll med brudarna : JAG ÄR INTE BITTER!!
Go du är Ewe.. =)

Tack för att ni finns...
Ciaoo


2008-02-14 22:26:08 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


R.I.P 080212

I morse ringde telefonen vid 06.55 och jag blev galen!!! Väckarklockan va ställd på 07.00..
Det va mamma som ringde o berättade att farfar hade gått bort igår kväll/natt.. Första ordet som kom fram va : Jaha.... Sen efter någon minut så förstod man! Farfar har försvunnit!! Och han kommer aldrig tillbaka... Vad gör man nu? Jag har haft den turen att ingen i min närhet har gått bort innan! Men jag visste ju så klart att denna dagen skulle komma! Farfar har varit dåligt i flera månader men nu den senaste veckan har han varit piggare, men det e väl som dom säger att det va dom sista krafterna som gjorde sitt..
Men det är ändå en lättnad att han slipper lida längre!
Har varit nere hos farmor ikväll och träffat henne. Så skönt o se att hon inte va helt förstörd!  Skönt o prata lite med henne om allting..
Så nu e det begravnings dags... Ska in på fredag o ta riktigt farväl o se hur fridfull han är nu..

R.I.P Evert Karlsson 080212...

Har haft mina brudar här hos mig ikväll! Älskar er mina babes.... Tack för att ni finns!!

Ciaoo...

2008-02-13 21:17:48 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tantfobi?!

Sitter och tittar på outsiders just nu.. Ikväll handlar det om fobier! Något miffo har tantfobi haha!! Hur kan man vara rädd för tanter? Ett annat är rädd för rör, varför e man rädd för rör? Dom kan ju knappast skada någon!! Men där är ännu ett bevis på vilka idioter det finns här i världen!!

Har varit hos optikern idag, fick reda på att jag var översynt dvs måste skaffa läs glasögon som jag ska ha när jag sitter vid datorn och tvn.. Ska dit imon och beställa några vackra! :p
Tur man inte ska gå med dom på stan iallafall haha...

Ännu en måndag avklarad! Skön dag måste jag säga! Lugnt på jobbet och lugn eftermiddag! Skulle gått till apoteket och handla massa saker till jobbet men hann inte riktigt det haha.. Får ta det imon!

Snart börjar 2½ men!! Kvällen är räddad =) Ska bädda ner mig med täcke och kudde nu och mysa framför tvn.. 


Ciaoo


2008-02-11 20:40:54 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Söndag

Jaha nu sitter man här en söndag och ha ingenting att göra!!!!
Första söndagen på VÄLDIGT länge som man inte e bakis.. Fast man gör ändå samma sak som man skulle gjort om man va dålig. Det vill säga, sitta och dryga framför tvn!
Väntar på att Sunkan ska komma hit efter jobbet! Och att pappa ska komma in så vi kan sätta upp tavlan och lampan.. Har tjatat sen i decmeber på att han ska komma in.. Så nu får han faktiskt ta tag i det!

Igår körde vi en runda till Ikea och handlade lite fint! Skulle egentligen bara ha en byrå men det blev lite mer.. Som vanligt. Passa på o köpa lite fina ljus när man e där uppe!!

Har världens huvudvärk, har haft det i flera dagar! Måste nog gå till optikern imon och kolla min syn, tror nog att jag måste skaffa brillor! Iallafall när jag sitter framför tvn och datorn!

Detta är några saker jag köpte på ikea igår!!
Har gjort en jätte fin tavla av korten! *STOLT*



 Köpte en jätte fin lilja... Hittade inte den i samma färg som jag har på min tattoo men det gör inget =)
2008-02-10 13:21:38 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()


Längesen

Nu va det ett tag sen jag skrev här.. Har inte hänt så mycket ändå!
Min vecka har varit katastrof!!! Har fått jobba som en idiot.. Men nu e det iallafall FREDAG!!!
Ikväll blir det lugnt, chill och mys! Det är så det ska vara på fredagar!!! =)
Imon bär det av till Ikea! Ska inhandla lite saker.. En byrå och lite ljus! Sen blir det alltid lite små plock!!

Denna helgen blir det lugnt med alkoholen! Tror jag iallafall! :p
Förra helgen va vi hos Helena och Peter i jämjö! Väldigt trevligt o träffa nytt folk! Kareoke och massa fyllesnack! Blir alltid så...
Tur att man är bäst på att sjunga iallafall haha.. NOT!
Åkte hem rätt tidigt iallafall. Fyllechaffisen Johan kom och hämtade oss vid 1 tiden. Dom andra gick ut men jag åkte hem och sov, va inte alls sugen på att shaka loss!!
 Mådde som man förtjänade dagen efter, som vanligt.. Därför ska det bli skönt o ha en "normal" söndag denna helgen!!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen e det på med mysbraller!! GOTT!!!

Är det de enda du vill kan du gå och gömma dig och aldrig komma fram igen!!!!

Ciaoo
2008-02-08 18:00:10 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


border="0" alt="RSS 2.0" />