Söndag..

Helgen har varit kanon lugn. Både på gott och ont. Man blir lätt rastlös när man tar det lugnt hela helgen men ändå skönt på ett sätt o ladda inför en jobbvecka.

Nu ska jag snart ta o göra mig i ordning och köra ner till Johanna o Melwin i Ronneby! Ska bli riktigt roligt o träffa dom igen! Va ett himla tag sen. Dom har ju flyttat nu så det ska bli skoj o se hur dom har det hemma! Ska bara hitta dit också haha. Mitt lokalsinne är ju inte de bästa =)
Här är mina tjockis när Melwin ligger i magen!



Och detta va från i början av detta året!



Annars är livet lugnt. Allt rullar på som vanligt. Va hos mamma o pappa igår en runda. Va tvungen o städa Forden. Såg för jävlig ut haha..
A.E kämpar på så det sjunger om det! Skönt att han mår mycket bättre nu. Ge inte upp, du har många som bryr sig om dej..
Mina änglar finns i mina tankar hela tiden! Ni lämnar mig aldrig! Älskar er..
Kramar
2008-08-31 12:16:04 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fredag...

Äntligen FREDAG!! Som jag har längtat.
Denna veckan har varit riktigt seg, har bara längtat efter ledighet..
Imon är det kräftskiva hos Stina i Torhamn. Ska bli riktigt trevligt, har inte orken o lägga mig i det så mycket. Jag befinner mig där imon vid 17 tiden. Punkt slut..

Jag har inte ork till något. Känns som jag har kommit ner i en svacka igen. Skiten tar ju aldrig slut!!! Vad har vi gjort för att förtjäna detta PISS år??? Jag är inte ens sugen på fest i helgen.. Orkar liksom inte bry mig.
Jag har en så konstig känsla inom mig. Vet inte va det är eller va den betyder o det gör mig orolig. Är det något någon inte berättar för mig? Undanhåller ni något?

Jag hejar på dig iallafall.. Kämpa på nu A.E.... Du klarar detta!!
Ha det bra mina vänner.
Tänker på er mina änglar..
Kramar
2008-08-22 12:47:33 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


GRATTIS!

Idag skulle min älskade morfar fyllt 80 år!
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIN ÄNGEL!

Ikväll ska vi ut till dig på graven o gratta dig. Vi har köpt ett sånt fint hjärta du vet som du fick av oss på begravningen. Det ska vi ge dig. Jag ska köra o köpa några rosor också ifrån mig. Ska se om jag kan hitta några gula. Efter det ska vi hem till er o fika. Tror mormor uppskattar att alla barnen o barnbarnen kommer o grattar dig. Vi vill visa att vi inte har glömt dig o det kommer vi aldrig o göra. Du är vår ängel!

Nehe nu får jag väl jobba lite. Har en inskolning som kommer vid 13.
Ha det bra mina vänner o trevlig helg!
Kramar

 
Grattis igen Morfar. Älskar dig!

2008-08-15 12:37:38 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej mina vänner.

Jag har legat på latsidan när det gäller bloggandet. Skärpning :)
Igår hade vi kalas här hemma (jag har flyttat in till jimmie nu) för Jimmie. Riktigt trevligt o bjuda hem lite folk! Båda familjerna + Jimmies farmor o hennes man. Jätte skoj att ni kom :)

Idag börjar jag 13. Skönt med sovmorgon. Efter kalaset va vi o handlade lite, där mötte vi David och Armin som släpade med oss på fest hemma hos Dajman. Blev en öl o en grogg.. Men det va trevligt o träffa dom igen! Va längesen.

Imon ska vi fira min älskade morfar, eller ja fira låter ju konstigt men vi ska hylla honom, eller ja det låter med mysko! Men iallafall imon skulle du fyllt 80 år morfar. Vi ska samlas ute vid din grav o ge dig vår stora blomstergrupp (men jag ska köpa en ros bara ifrån mig :) ) Sen blir det fika hemma hos någon i släkten.. Kommer nog bli jobbigt men har vi klarat allt detta som hänt i år så klarar vi nog det här också. =)

Fyllet har legat på hyllan nu ett tag, är inte det minsta sugen längre faktiskt. Det är nog bara för att det verkligen SUGER ute här i karlskrona. Vi får se till o fixa en kräftskiva snart iallafall. Det är ju ett måste!

Nehe om man ska ta o käka lite frulle o köra till jobbet sen.
Ikväll är det fotbollsträning! Så jävla roligt o ha kommit igång igen, känns jätte bra o knät =)
Ha det bra.
Tänker på er mina änglar..
Kramar

Här kommer lite sommarbilder:

    
 
  

Min finaste ängel!
2008-08-14 10:53:20 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


border="0" alt="RSS 2.0" />