Fredags kväll..

Hur underbart är det inte med fredagkväll då?! Så skönt =)
Ikväll fick jag underhålla mig själv.. Bosse är hemma så Jimmie är o festar med pojkarna.
Kan iofs vara skönt ibland, då får jag titta på idol ostört haha! Men sen e det ensamt här i soffan också!
Men man ska inte klaga! Finns värre saker o oroa sig för..

Just nu sitter jag o pratar med Johanna på msn.. Skvallra lite hehe!
Kollade igenom alla mina kort på datorn.. Vilka minnen vi har.. The gang! Tiden går så fort, helt plötsligt så har alla tagit studenten ( förutom Isa) och vissa har börjat på högskola! Duktiga ni är brudar =)

Tänkte jag skulle lägga upp lite gamla kort så får ni se hur alla har förändrats.. =)

2006


2007


2008


Orkar inte lägga upp fler kort! Men rätt skoj o se =)
Ha det bra mina vänner!

2008-11-28 22:45:36 Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()


Utmaning. Jag ...

Utmaning. Jag har blivit utmanad av Jennie - Gynn-  & ska göra följande:

* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.

* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.

* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.

* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.
www.gynnas.bloggagratis.se

Sju saker om mig:
1. Jag är facebook beroende.. ( Måste in i kika så fort datorn är ledig)
2. Jag har 3 änglar som jag saknar o tänker på varje minut.
3. Jag älskar min prins.
4. Jag älskar mina underbara vänner =)
5. Har världens bästa familj! Älskar er.
6. Jag har 2 tatueringar
7. Jag har aldrig varit utomlands!

Jag utmanar:

Alexandra www.alexandrathestar.blogg.se   Ewe www.evelinnaa.blogg.se   Johanna www.fiddellin.blogg.se   Zandy www.zzandy.blogg.se
Johanna J www.melwin07.blogg.se   Madde www.mjukostens.blogg.se

2008-11-28 19:25:25 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


ISKALLT!

Fy fan va kallt det är!!!!
Håller ju på o frysa häcken av mig.. Det är tyvärr det värsta med o jobba på förskola, att man måste vara ute när det e svinkallt! Inte undra på att man e förkyld!
Men här inne i soffan är det varmt o gott, det är de bästa som finns, krypa ner i soffan med en filt om sig! MUMS! =)
Måste få upp lite värme nu, ska ju snart åka till rosenholm o träna fotboll! UTE! Det kommer bli riktigt kallt, på med långkalsonger, mössa o vantar! Men ska faktiskt bli roligt o träna lite, hoppas på mycket spel =)

Nu får jag tänka ut vad vi ska käka ikväll.. Svårt o komma på något, måste ju vara kokt mat.. BLÄRK! Är rätt trött på det nu. Men får se det positiva i det, det verkar hjälpa. Hoppas hoppas! =)
Helgen blir nog lugn tror jag. Har faktiskt inte hört något än, får se vad som händer.. Kan nog ändå inte dricka denna helgen heller. Men umgås är alltid trevligt =)

Ha det bra mina vänner..
Saknar er..
Kramar
2008-11-25 17:33:24 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Underbart väder...

Åh vilket underbart väder det är! Tänkte jag skulle gå en runda men när jag kom ner så va det dödens kallt så jag gick upp igen haha.. Ska stå o frysa på hockeyn sen o det får räcka! :P
Va på inflyttningsfest igår hos Martin o Isa, men va dock nykter... Har fått magsår så måste ta det lugnt nu ett tag.. Måste lugna ner mig o släppa allt.. Får inte ta på mig massa saker o stressa med allt..
Man kände sig lite off när man satt där o tittade på alla som drack men va grymt trevligt o träffa alla igen! Jag hade trevligt iallafall =) Denna gången va det inte jag som stod med singstar hela tiden! Haha fy, kan ju bara se mig själv när jag dricker stå där. Sjunga o dansa o gala! haha.. Och jag som e så himla tävlingsinriktad.. Fy säger jag bara =)
Men gud va skönt det är o inte vara bakis idag!! Jimmie ligger forfarande o sover så han är nog ganska dålig haha!
Det här med magsår är en bra bantningskur! Ingen stekt mat, inget friterat, ingen cola inget sånt allt.. Bara kokt mat o kokta grönsaker.. Och VATTEN!
I fredags va jag, jimmie, zandy o assa o beställde en resa till Teneriffa!!! Den 6/1 åker vi! Fy tusan va gott det ska bli, jag som aldrig har varit utomlands är nog extra nervös men det ska nog gå bra!

Nu har jag uppdaterat min blogg Gynn.. :P



2008-11-23 12:32:38 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lördag..

Jaha då va det helg igen! Sjukt va veckorna springer iväg... Men hur underbart e inte det då?
Igår bar det av till Ikea med Therese.. PÅ ARBETSTID! Hur gott är inte det då? Jobbade 8-9.30 sen stack vi iväg! Jag hittade inte så mycket till min avdelning men vi har ju nästan allt så det va inte så farligt.. Men hittade lite saker hem, alltid kul! Ska lägga upp bilder på det en annan dag..
Nu ska vi snart köra ut till Zandy o Assa för en myskväll.. Äta gott o bara umgås! Imon är det dags för DM med fotbollen! Börjar bli nervös men hinner nog bli ännu nervösare imon för vi spelar inte förrän kl 17 o då har man hela dagen på sig o gå o vara nervös! Värdelöst haha...

Har börjat tänka mycket på mina änglar igen. Är nog för att det närmar sig jul.. Jul har alltid varit heligt i vår släkt, på båda sidorna.. Men nu helt plötsligt så är hela "julmiddagen" hos farmor o farfar borta... Det kommer kännas såå konstigt på julafton när man inte ska vara där kl 12.. Fasar för hela julen!! Hur ska man kunna vara glad när det e så många som fattas en sån speciell dag? Som sagt, ingen middag hos farmor o farfar, även att vi i MIN familj har julmiddag så kommer alla sitta o tänka på det utan o säga det.. Lika dant ut hos mormor... Alla kommer sitta o tänka på att det fattas en stor del... MORFAR! Alla kommer sitta o tänka på det utan o säga något. Och om någon säger något så kommer det bli dystert. JAG VET att man ska tänka positivt o se det som att dom är änglar, och det behöver INGEN säga till mig! Men det är ändå en stor del av mig som e borta..
Det är så skönt o ha VISSA vänner som lyssnar o bryr sig när man e nere.. Älskar er för det!
Nehe nu har jag gnällt lite idag också.. Alltid trevligt o läsa eller hur ?!

Nu ska jag hoppa in i duschen så vi kan åka ut till sturkö!

2008-11-15 14:17:42 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()


Jobb,jobb o möte

Nu sitter jag på jobbet o har min 30 minuters rast.. Vi ska ha stormöte här ikväll så jag får jobba i 10 timmar i streck! Så jag e förtjänt av o sitta här en stund! Fy fan va drygt o behöva vara här till kl 20 ikväll! VÄRLDELÖST!
Men men man ska inte klaga, inte alla som har ett jobb!

Veckan rullar på som vanligt.. Tränade igår, gick kanon! =) Så härligt att knät känns bra. Tycker så synd om min älskade kusin Josse! Hon har också opererat sitt knä för ett år sen nu o igår så pajade det på träningen! Usch förstår precis hur hon känner sig o förstår att hon e nere.. Men hoppas det fixar sig! Hon får ta kontakt med Maggan så hon kan kika på det så fort som möjligt! Kämpa Josse, du fixar det!

ZANDY: Jag finns här för dig.. Bara ring när du vill. Jag vet precis hur du känner dig o hur ledsen man kan bli ibland. Så när du e ledsen o känner att ingen förstår dig så ring mig.. Jag kommer direkt om du vill.. Du och jag mot världen!
Älskar dig!

Tänker på er mina änglar! Älskar er över allt...
2008-11-12 13:55:26 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Farsdag..

Jaha då va det farsdag idag.. Detta året blir det inte så mycket firande. Innan har vi farit runt till alla för o fira.. Först farfar o sen morfar.. Men inte nu längre. Känns lite konstigt.. Men snart snart åka hem till min älskade far o fira honom.. Mamma e så snäll o lägger kalaset lite senare så jag skulle kunna köra haha..
Igår va det födelsedagsfest för Stina.. Blev inte så många men vi hade trevligt ändå =)

Nehe mina vänner.. Nu får man väl göra något med denna dagen..
Kramar..
2008-11-09 14:57:57 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


border="0" alt="RSS 2.0" />