Julmys med flickorna

Ikväll va flickorna hembjudna till Skeppan på lite julmys. Hon hade varit så duktig o bakat lussebullar, knäck o sen något hopkok som jag inte kommer ihåg namnet på haha.. Skumtomtar o nötter, glögg o julmust. MASSA GOTT! Så jag rullade hela vägen över torget ner till Niklas efter allt gotte så imon får det väl bli en promis med Skeppan o förbränna lite.
Alltid trevligt att träffa flickorna. Är ju inte allt för ofta vi ses nu för tiden så det gäller att passa på!
Jag har fortfarande inte fått svar på slutbetyget i Engelskan, förstår inte varför.. Hm Emma fick det ju igår o nu hade jag fått svar att hon inte skulle vara där imon så kommer väl få svar tidigast torsdag o jag som e såååå nyfiken!!
Nehe nu får det bli soffan.. Ha det fin fint...
Kramar

2009-12-08 21:53:24 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


December mys!

Jag kan verkligen inte förstå att det e december!! Känns som jag hade sommarsemester igår.. Hela hösten har gått så fort men ack va mycket som hänt! Både jobbiga o härliga saker!
Äntligen är jag färdig med min engelska o det känns sååå underbart skönt! Vi klarade det Olsson, vi är nog inte så dumma iallafall ;) Kan ju ärligt säga att jag inte saknar vårt pluggande men jag saknar faktiskt våra plugg kvällar.. Massa skit snack, fika o lite plugga haha. Hade vi gjort uppgifterna var för sig så hade det nog gått mycket snabbare o smidigare men absolut inte så roligt som vi har haft!! Haha många goa skratt o fel sägningar!
Jag har även hunnit fylla 23 år, stor flicka nu haha ;) Jag hade en alldeles underbar födelsedag! Morgonen va så otroligt mysig.. ;)
Jag har väl lagt lägenhets letandet på hyllan ett tag, dyker det upp något så gör det annars löser det sig det med! Allt löser sig, jag åker bara med nu :P
Massa fester har det varit också.. Brudfester, lagfester o inflyttningsfester!
För ett tag sen va vi hos Niklas på inflyttningsfest.. Mycket blandat folk men kvällen blev kanon! Allt från fotbollsmänniskor till såna som aldrig har sett en boll haha. Men vi kom överrens och hade kanon trevligt! Niklas, Jensen och Krille stod i köket ett x antal timmar och sjöng till Johans fina gitarrspelande. Johanna fick sig en smäll i pannan och man såg hur förbannad hon blev först innan hon förstod vad som hänt.. Haha skrattade så jag höll på att kissa på mig haha!
Dagen efter gick telefonen varm. Anna jag och Johanna frågade oss samma fråga: HUR KOM VI UPP PÅ STAN OCH VILKA GICK VI MED? HUR KOM VI IN PÅ STATT? DANSADE VI TILL ANNA BOOK NÄR HON SJÖNG PÅ SCHLAGER? Haha så jävla roligt hade vi iallafall!!
Denna helgen blir det nog lite brudfest.. Ragga mormor i laget va sugen, 47 år och vill ut o dansa haha.. Go brud!
Nehe nu blir det mys i soffan. Ha det bra..
Kram

2009-12-07 22:01:03 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


border="0" alt="RSS 2.0" />