Tidsfördriv..

Jag har verkligen ingenting att skriva egentligen.. Är hemma själv och har allmänt tråkigt! Det är inte roligt o ligga själv i soffan och inget bra på tv är det heller! Torsdagar är rätt dryga egentligen.. Det är så underbart att det e fredag imon! Jag har en riktigt soft dag på jobbet, börjar tidigt men inga barn som kommer kl 6 så jag behöver inte vara där prick 6.. Sen e det teaterdags med min jobbpojke sen slutar jag 12! Gott gott..
Jag har verkligen ingen aning om vad helgen har att erbjuda.. Imon blir det nog mysmiddag med lite vin.. Resten av helgen är öppen för förslag :)
Idag fick vi en inbjudan till 65 års fest! Kalle fyller 30 och hans syster 35. 65 års fest med 70-80 tals tema! Om någon har tips och råd om kläder så hör gärna av er :) Det ska bli roligt och träffa lite nytt folk..
Nehe.. Jaha... Nja om man skulle ta tag i sitt liv och bädda ner sig i soffan och invänta en iskall fotbollsprins som kommer efter 22.
Ha det naaajs!!
2010-03-18 20:24:03 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mina ben känns som betongblock!!

Jag kan inte förklara smärtan i mina ben! Dom känns som 2 stora betongblock som vägra sammarbeta med min kropp haha. Igår hade vi kickboxning med Totto på lok&motion och han körde skiten ur oss. Eftersom jag har varit sjuk nu i 2 veckor så va detta första riktiga träningen efter sjukdomstiden. Tog Lina det lugnt med tanke på det?? Nej fy, skulle aldrig kunna göra det. Inte med tanke på att Totto springer runt och skriket och Blondie peppar en till tusen! Jag har en hatkärlek till träningsvärk, sjukt jobbigt o ha men ändå härligt för då vet man att det har gett något!
Som grädden på moset så ska vi ha vår första grusträning ikväll och känner jag Rikard rätt så kommer han köra skiten ur oss där.. Hoppas jag överlever denna veckan haha!
Annars har veckan varit bra.. Har fått nys om en distansutbildning till förskolelärare för oss barnskötare som redan har en anställning i kommunen.. Då kan man ju jobba lite samtidigt.. Det tål och funderas på, ska på info möte nästa veckan och höra lite mer. Har en del frågor som jag vill ha svar på som spelar stor roll ;) Planer inför framtiden och smått och gott :)
Resten av veckan verkar bli lugn. Verkar inte som vi ska ha någon match i helgen så då blir det ledigt på lördag iallafall. Så skönt!! Hoppas på en fredagsmyskväll med min prins, va längesen vi bara låg hemma tillsammans och myste!
Nu ska jag slänga mig i soffan och invänta mitt hjärta som e på kurs.. Hoppas vi hinner träffas en snabbis innan jag ska iväg. Vi får ta vara på varje sekund vi kan ses!

Måste bara tillägga att I LOVE my supersnygga skeppan!!

2010-03-17 16:19:22 Permalink Vardagligt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Vilken underbar morgon!

Solen skiner!! Fy tusan va underbart det är!! Våren är nog på väg iallafall och jag kan säga att jag har längtar otroligt mycket efter den! Tänk o få dra på sig en jeans kjol och ett linne.. Och tygskor!! Åh shit haha.. Joho har redan bojkottat vintern och lagt undan alla vinterkläder, det kanske man också skulle gjort..
Sommarsemestern håller på att planeras för fullt! Vill ju ha så mycket ledigt som möjligt samtidigt som mitt hjärta så vi kan åka iväg någonstans!
Helgen som gått va bra.. Spelade min första fotbollsmatch i lördags efter sista operationen! Kändes bra faktiskt, orkade mer än jag trodde haha.. Konstigt egentligen efter det liv man har levt nu som nykär :P
På kvällen va det lite festis hos Joho i hennes ny/gamla place.. Väldigt trevligt såklart! Roligt och träffa Carro en snabbis :)
Nehe nu får jag nog återgå till mitt arbete. Ha det bra mina vänner!

2010-03-16 07:11:51 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Är våren på väg??

Vaknade i morse och såg solen skina igenom rullgardinen! Visst är det underbart? Sen blir det ju bara bättre av att känna min skatt krypa upp bakom mig o hålla om mig och säga: Godmorgon min prinsessa! Ibland kan inte livet bli bättre!!
Helgen har varit lugn! I fredags så va 2 av mina flickor här hos mig. Vi gjorde pizza och myste hela kvällen! Pizzan blev god, lite aliminium folie kom med men det har ingen dött av :P
Efter maten slängde vi oss i soffan och där låg vi hela kvällen! Så härligt med fredagar!
Igår va jag o mitt hjärta på 60 års kalas med hans pappas släkt. Trevligt och träffa den familjen men kommer dock inte ihåg vem som tillhörde vem haha.. Små detaljer som inte spelar så stor roll haha!
Nu har jag varit ute och gått en runda i det underbara vädret.. Hjärtat är i Kyrkhult och spelar fotboll och jag ska strax åka och hämta Blondie som också ska spela idag.. Lycka till brudar!
Nu råkade jag stänga av strömbrytaren till tvn och allt o Niklas som har satt fotboll på inspelning! Ups!! Nu får jag försöka fixa detta haha.. Önska mig lycka till :)
Kramar
2010-03-07 13:52:07 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ja jag vet :P

Ja jag vet att jag är urdålig på uppdatera men den senaste veckan har jag legat däckad på soffan!! Dygnet runt!! Har haft hög feber och haft jätte ont!! Nu när jag har fått ordning på smärtan med rätt antibiotika så får jag så klart massa biverkningar av dom. Sprängande huvudvärk och illamående. Jag har knappt ätit något på 1 veckan så jag kan ingen ork eller matlust överhuvudtaget! Mitt hjärta har varit helt fantastisk!! Köpt massa saker till mig så kan få i mig något, gjort allt för mig o lite till! Är så glad att jag har fått dig min skatt!
Jag saknar mina flickor så oerhört mycket! Dom träffas ikväll hos Carro men jag har ingen ork att ta mig dit men tänkte bjuda hem dom snart så jag får träffa dom!
Nu ska jag lägga mig i soffan igen och ta min medicin och strax efter det så kommer jag däcka av den!
Ha det bra mina vänner!

Min skatt <3 Du är det bästa som hänt mig!!
2010-03-02 19:36:53 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


border="0" alt="RSS 2.0" />