Jag har tråååååkigt!!

Sitter hemma i soffan och har blixter tråkigt!!

Jag verkligen hatar o inte kunna spela fotboll!! Det har ju varit mitt liv sen jag va 10 år typ.. O nu går det inte alls... Jävla knä som förstör allt hela tiden!! Det är så hemskt o sitta o titta på mina brudar som springer runt o har kul o skrattar o spelar boll.. Själv får man sitta tillsammans med dom skadade o sjuka spelarna o va trevlig, fixa fika o allt möjligt! Suger gör det iallafall.... Hoppas på operations tid snart så dom kan in o kolla va det e! Det värsta är att vi spelar seriefinal på söndag mot Kallinge o den vill jag verkligen vara med o spela... Vinner vi den matchen vinner vi Div 4 o då blir det guldhattar o firande o det vill jag också vara med på :(

Men men nu får det vara nog med bitterhet.. Snart kommer min älskade Johanna ner så vi kan göra den berömda kvällsritualen ;)

Det behövs kan jag säga :P


2009-09-15 20:54:55 Permalink Vardagligt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Andra dagen...

Då va andra dagen gjord på det nya jobbet... Och det känns kanon!! Trivs som bara den :)

Pojken är underbar o personalen också!! Har massor att planera o fixa innan vi drar igång på riktigt på måndag med alla aktiveteter o så! Men det e kanon kul o det känns som detta kommer bli bra! Han är redan i full gång med o vilja leka o vara tillsammans med mig så det känns skönt! O personalen är glada o ha mig där :)

Gud va varmt det är idag, sjuk sommarvärme! Egentligen är det ju höst nu men man vill nog inte bara erkänna det!! JAG VILL HA SOMMAR IGEN! Sena kvällar på stumholmen, sitta ute o festa i klänning långt in på nätterna.. Men inte nu längre!! Nu får man nästan ha vinterjackan på sig på kvällarna så man inte fryser häcken av sig ;)
Nehe om man skulle ta tag i sitt liv o fixa någon mat o hoppa in i duschen? Eller ta 2 min på soffan? :P

2009-09-15 14:41:37 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vilken härlig känsla ;)

Jag har glömt hur gott det är o vakna upp en söndag o inte vara bakis!! Låter väl som jag e världens alkolist men så illa är det inte haha.. Eller Johanna? ;)

Gick o la mig vid halv 12 i går o vaknade för en stund sen.. Härligt härligt! Men nästa helg blir det fest, får försöka fixa ihop något skoj :)

Nehe nu ska jag hoppa in i duschen sen ut o möta Christer o hämta minibussen :) Ha det bra mina vänner!!

2009-09-13 09:42:36 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nykter lördag..

Detta är den första nyktra lördagen på vääääldigt länge!! Johanna o jag visste nästan inte hur man skulle bete sig en nykter helg! Men vi lyckades o det e vi stolta över :)

Idag har vi haft föreningens dag med Ramdala.. Gick bra faktiskt!! Tog på mig o fixa en fotbollsmatch.. En sak är säker, det e inte lätt o få alla pusselbitarna på plats haha! Efter det åkte jag ut till min Zandy o hade myskväll.. Kanon mysigt va det.. Mådde iofs inte speciellt bra men det gick bra iallafall ;) Tack för ikväll hjärtat! <3

Nu har jag precis kommit hem från den berömda kvällsritualen med min Johanna :P Samma sak varje kväll haha.. Prata av sig lite ;) Imon ska vi spela match mot Olofström, men jag kan ju icke spele så jag får köre den lille lille minibussen istället vilket jag gör kanon bra!! Gick ju bra förra gången o då körde jag ju hela vägen till Danmark fram o tillbaka ;)

Nu ska jag slänga mig i soffan o halvsova.. Undra när min pojkvän kommer hem..? Hm sånt man inte vet :P



Mina fina flickor!! Älskar er....

2009-09-12 23:05:16 Permalink Vardagligt Kommentarer (2) Trackbacks ()


border="0" alt="RSS 2.0" />