Snö?

SNÖ?! NU?! Varför kom det inte när det va julafton? Nu är det ju helt onödigt!
Jaha, nu e julen över. Den har varit ok faktiskt! Det blev mycket firande med familjen vilket alltid är trevligt!
Men visst, tomheten fanns där... På julaftons morgon innan jag åkte hem till familjen åkte jag till kyrkan o hälsade på mina Karlsson änglar. När jag gick in i kyrkan för o tända minnesljus för mina 3 änglar va det världens gudtjänst där inne. Men jag smet in iallafall. Och precis när jag skulle böja mig ner så fick jag ett sms.. Världens busvissling haha.. Men dom sjöng så fint inne i kyrkan så ingen märkte det! Iallafall, jag tände 3 ljus för er.. SAKNAR ER!

Nog om det... Julen har varit bra ändå! Familjen är det bästa man har, glöm aldrig det!
Juldagen va det fest här hemma hos oss! Fan hela lägenheten gungade haha! Riktigt roligt hade vi!
Imon är det nyårafton!! Då blir det fest ute på Sturkö hos Zandys pappa.. Jätte snällt att vi fick låna hans hus hehe!
Nehe nu ska jag städa lite, får fin besök ikväll! GullErnst kommer o leker lite =) Jag ska laga lite pannkakor o sånt mys!
Ha det bra o gott nytt år allihopa!

Mormor och jag på julafton..

2008-12-30 13:17:24 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Danföredopparedagen!

Jaha imon är det julafton! Har man någon julkänsla då? Inte ett skit!! Känns som vilken dag som helst! Lite snö hade ju inte suttit fel.. Men man ska inte klaga! Finns många som har det värre än oss..
Kommer bli en jobbig dag imon, känslomässigt! Kommer kännas så tomt utan farmor,farfar o morfar!
Innan vi åker ut till mormor får vi köra runt till kyrkogårdarna o lämna varsin liten julklapp till er mina änglar! Kommer kännas jätte jobbigt, men det är bara o bita ihop! Många som går igenom samma sak.. Ska dom andra klara det så ska jag =) Envis som e åsna ;)

Jag tror du såg i lördags o jag hoppas du blev stolt över mig.. =)

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR MINA VÄNNER!
2008-12-23 17:57:29 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Maxi cup!

Snart är det dags för Maxi cup!! Som jag har längtat! =)
Jag, Blondie, Gynn o Malin ska strax åka ner för o kika på gruppen som spelar innan oss! Alltid lika kul med inomhus cuper!
Ikväll blir det fest med mina brudar! Nice!

Igårkväll va jimmie på julfest med jobbet så jag körde hem till mamma o pappa o myste! Jätte skönt o komma hem lite! =)
Nu skickar min Johanna o säger att hon är i karlskrona så frå springa ner o umgås lite med henne innan vi ska åka till Ronneby =)
Ciaoo
2008-12-20 11:18:23 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Redan onsdag!

Åh va härligt med Onsdag! Havla arbets veckan har snart gått! Underbart!
Längtar så otroligt mycket till helgen!
På lördag är det först ut o hugga gran med släkten. Men är osäker på om jag hinner med det... Ska nämligen spela Maxi cup, vi ska samlas kl 14 så det kan bli tajt! Sista inomhus cupen för i jul! Ska bli riktigt skoj! =)
Sen på kvällen blir det FEST! Än så länge så är det jag, anna, stina, Ylle o Blondie! Ska höra med Emmy också om hon e sugen =) Sen kanske Zandy också kommer, får se hur hennes planer blir.. =)

Nu har jag varit ute o gått, ska snart börja göra mig iordning. Börjar inte jobba förrän 10.30 men tänkte vara där vid 10 för då kommer tomten! Har en liten aning om att en del barn som aldrig har sett en tomte kommer bli ledsna.. Haha stackars barn..
Ha en bra dag!!

 
    
2008-12-17 08:53:37 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Otäckt!

Titta på detta! Hur otäckt är inte det då? Sjukt..

http://www.youtube.com/watch?v=W22cK0IZb_A


Vi frågade en mamma idag på jobbet om detta va på riktigt eller om det är någon som har trixat med datorn. Men hon svarade att hon hade sett det många gånger!! Vi frågade ändå måånga gånger ifall hon inte förstod oss. Men som sagt hon hade sett det själv! Ena ögat är ondt och det andra är gott. Om man kollar riktigt noga så ser man vilket som är vilket! Vi förstod inte riktigt när hon skulle förklara varför ögonen kom upp. Men vi förstod att det inte va något bra iallafall! Usch va otäckt!
Men ändå är det riktigt häftigt! Hur kan ett par ögon dyka upp så på himlen? Jag som e så nyfiken på allt måste ju ta reda på mer om detta! Återkommer isåfall haha!

2008-12-16 17:45:18 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lucia på jobbet!

Idag har vi haft lucia på jobbet! Väldigt trevligt faktiskt! Blev inte så många föräldrar men dom som kom uppskattade det nog! När "utländska" människor blir bort bjudna på fest så ger dom alltid gåvor till värdarna.. Vi fick en jätte fin och god tårta! Tackar så mycket för den! =) Lite bra är det o jobba i kungsmarken.. Hehe!

Nu ska jag fixa någon mat. Sen får det nog bli promenad! Måste fortsätta mitt nyttiga liv nu innan vi åker =)
Som sagt det blir nog fest i helgen.. Zandy skulle nog på annat håll så än så länge e det bara jag, anna o sally som jag vet! Pratade med Stefan idag också o han va lite sugen på att gå ut.. Vi får väl se vad som händer! Jimmie ska på julbord med jobbet på fredagen så det blir nog lugnt för honom på lördagen!
Nehe nu får man väl pallra sig ut i köket!
Ha det bra!
2008-12-15 18:18:02 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Utmanad..

Jag har blivit utmanad av Ewe.. Ska se om jag kan få ihop detta :P

Regler
1. Publicera reglerna på din blogg.
2. Svara på de fem 8-sakerna.
3. Utmana 8 personer och meddela de utmanade på deras bloggar.

8 favoritprogram (just nu):
Roomservice
Vänner
Miami Ink
Scrubs
Sanningens ögonblick
Sos gute
Sjukhuset
Cops

 
8 saker jag gjorde igår:
Va ute på morgon promenad
Duschade
Tränade fotboll
Åt pizza
Tittade på Harry Potter (fanns inget annat o titta på)
Pratade med Zandy ett x antal gånger
Somnade på soffan
Borstade tänderna

8 favoritrestauranger:
Nivå
Montmatre
Specialisten (Lyckeby)
Sub way
Baguett stället
Mc Donalds
Max
Michells


8 saker på min önskelista:
Pengar
Nyårsklänning
Present kort
Kläder
Smink
Sen har jag faktiskt inte önskat mig något mer.. Är värdelös på önskelistor!

Jag utmanar..
Alexandra, Johanna J, Zandy, Tessibonkan....
2008-12-14 19:32:45 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ture!

Idag har vi varit på dop hos lille Ture.. =) Världens sockersötaste pojke! Men det säger man ju alltid för alla bebisar är såå söta! Som vanligt när jag e på dop så kommer alltid någon och lägger bebisen i min famn, o då är jag fast! =)
Ida (Tures mamma) kom med Tures mat o då trodde jag ju att hon skulle ta honom.. Men icke! Istället ger hon mig maten så jag får mata honom!! Så gott o se när dom ligger där o suttar in sin middag! Snacka om att vara sugen! Haha.. Ida bara tittade på Jimmie o skrattade haha!! Jimmie kommer aldrig ta med mig på dop fler gånger haha!

Nu har vi bestämt att vi ska ha fest på juldagen! Då ska Lina dricka iallafall!! Har som sagt varit nykter ett tag! Men till helgen ska vi nog också dricka! Får se vilka som e sugna.. =) Och vart.. Men det löser sig alltid!
Imon är det Lucia på jobbet! Får väl se hur många av våra barn som är utklädda! Men eftersom vi nästan bara har utländska barn som inte kan ett ljud svenska så tror jag inte att det e många.. Men jag ska vara lucia iallafall.. Jag hade inget val, ingen annan ställde upp ;)

Nu ska jag lägga mig i soffan o ta det lugnt.. Se om det e något skoj på tvn ikväll!
Ha det bra..
Tänker på er..
Har tagit ner min tavla med era dödsannonser nu. A-C tror att det e därför jag inte kan gå vidare, för att jag ser den hela tiden! Men korten har jag kvar o dom kommer jag aldrig ta bort!
Älskar er!
2008-12-14 18:57:33 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Lördag kväll..

Jaha nu e det lördags kväll igen! Och vad gör Lina? Jo hon sitter hemma o är nykter!!! Vilket hon har varit i 5 veckor nu! Fy fan va tråkigt det är! Och ingen som vill hitta på något heller! Visst det e skönt o vara hemma o umgås med min prins men ändå vill man hitta på något! Får väl bädda ner mig i soffan med täcke o kudde!
Nästa helg har jag bestämt att jag ska dricka iallafall! Anna va ockå sugen! Någon annan som e sugen? Jag saknar min Anna.. Har inte träffat henne på evigheter! Så i veckan ska vi försöka träffas en stund iallafall =) Underbart!

Igår va vi (jobbet) på nyårsrevyn! Kanon bra va den verkligen! Men ibland förstod jag ingenting, vet ju inte vilka alla va som dom drev med! Tycker det bästa va när dom drev med sverige demokraterna, Bög Tony i let´s dance och hockey laget! Jag personligen skulle nog aldrig betala 320 kr själv för o se den men får man det som julklapp av jobbet så tackar man ju inte nej ;)
Imon ska vi på dop. I Olofström... Lagom kul! Men men det e sånt som måste göras!
Ha det bra mina vänner!!
Tiden läker alla sår!

2008-12-13 19:20:41 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Nyår?!

Som vanligt ser det inte ut som någon har tagit tag i nyår! Sa till killarna i sommras att det va deras tur o fixa för nu har vi fixat det i 2 år! Men icke! Ingen har hört ett knyst om det! Så vad kommer hända? Jo det vet vi allihop!
Ska prata med mina brudar o se vad vi kan komma på!

Idag har jag varit på stan och inhandlat dom första julklapparna! Det är sååå mysigt o gå på stan o kika! Alla affärer har julmusik o så.. Myspys! Jag älskar o köpa julklappar.. Bara gå o glida runt o leta efter något fint o ge bort! Härligt!
Om 4 veckor så åker vi!!!! Gud va tiden går fort! Ska bli så underbart o komma iväg lite! Börja året på stranden med en cider i handen! GOTT!!
Ha det bra mina vänner!

2008-12-08 17:11:16 Permalink Kommentarer (5) Trackbacks ()


6 månader

Idag är det ett halvår sen du gick bort Morfar! Hoppas du har det bra där du är. Du ska veta att vi tänker på dig!

Är så grymt stolt över att vara ditt barnbarn!

Älskar dig min ängel! Himlens finaste ängel!

2008-12-06 16:02:36 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


1:a December

Herre gud! Idag är det 1 december! Känns som det va igår vi firade midsommar ute på Ungskär!
Förstår inte hur tiden kan gå såååå fort! Otäclt faktiskt...
Tänk alla mysiga kvällar ute på Ornö! Sitta på berget o se solnedgången med sina bästa vänner! Underbart. Längtar redan till nästa år! Fast vi får lite fusk sommar i januari! Ska bli så skönt o komma iväg lite.
Just nu längtar jag bara tills detta året är slut! Det har varit ett pissår!!! I början av detta året så tänkte jag att detta skulle bli ett bra år! Kände mig peppad inför allt roligt som skulle hända. Men den tanken förstördes rätt fort! Men som jag har fått höra heeeeela året: Det är bara o släppa o gå vidare.. Jaja.... Kommenterar inte det mer! Dom som inte vet hur det känns att mista 3 av sina nära på 4 månader ska inte säga ett skit! Upplev det själva först innan ni kan säga att ni vet hur det känns...

Måste bara säga att jag saknar mina brudar! Alla goa brudfester vi har haft! Nu får växjö brudarna komma hem så vi kan ta igen alla helger vi har missat haha!

Nehe nu e man lite seg faktiskt.. Ska upp tidigt imon o ut o gå, börjar jobba vid 9.. Sen möte o efter det gratis middag på nivå! NICE! =)
Ha det bra mina vänner..


2008-12-01 21:48:00 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


border="0" alt="RSS 2.0" />