Fredag..

Nu va det verkligen evigheter sen jag bloggade. Har inte haft ork eller tid! Har varit jätte mycket på jobbet så har knappt hunnit med o leva känns det som :P Och har jag haft tid med det så är det träningen som tar det resterande tiden! Men det e härligt när det e fullt ös hela tiden =)
Som sagt fotbollssäsongen har kommit igång nu. Spelade hemma mot Union (onion enligt Kajsa ;))   i söndag o vann med 5-1. Underbart start på denna säsongen! Tydligen är vi seriefavoriter i år om man ska tro på Unions hemsida! Visste vi inte men det tackar man ju inte nej till ;)
Ikväll är det mysig hemmakväll som gäller tillsammans med min prins! Så skönt o ligga hemma o bara ta det lugnt!
Resten av helgen är inte planerad ännu förutom att vi spelar på söndag.. Det e de enda =)
Nehe nu ska jag kolla till köttfärsen så den hinner tina tills det e dags för TACOS! MUMS!

Ha det bra mina vänner! =)
2009-04-24 17:23:38 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sammanfattning..

Nu har jag kommit hem o hunnit landa efter 4 underbara dagar med världens bästa lag i Danmark!! Vi har haft grymt skoj.. Skrattat så jag har kissat på mig ( INTE bokstavligt talat :P ) Svettats som en gris o sovit som en prinsessa! Hur härligt som helst o få spela o träna på gräs! Humorn har inte varit den bästa med skrattat har vi gjort! Förstår att Rikard ställde in träningen i torsdags, han va väl ganska trött på oss haha! I måndags eftermiddag va vi inne i Köpenhamn i gick på ströget, jätte mysigt o trevligt va det! Inte så roligt o se alla uteliggare, det skär så i mitt hjärta när jag ser dom. Va tyvungen o lägga lite pengar till en man som låg där! Usch o fy!
Tänkte jag skulle hitta mig ett par glasögon, Teskedsgumman o jag provade nog 100 st  men inga som passade lilla Lina! Jobbigt läge!
En sak måste jag bara berätta!! Johanna skulle sätta in en tampong efter duschen men det va upptaget på toan så hon ställde sig bakom gardinen o skulle stoppa in den naken o dan! Helt plötsligt går ett herrlag förbi utanför när hon står där i full gång haha!! PINSAMT!!!
En nära döden upplevelse hann vi också få.. Eller ja en del faktiskt! Teskedsgumman (Emmy) höll på att bli påkörd i Köpenhamn, jag höll på att välta bussen 1 gång ,Va dock inte mitt fel, va Christers som körde före o helt plötsligt körde han om så jag hängde på, MEN 1 sek senare skulle vi svänga av så jag fick ju göra en idiot sväng annars hade vi fortsatt upp mot Stockholm haha.. Ja men som sagt vi har haft kanon kul!! Låter bilderna tala för sig själva!!
Ha det bra o en glad påsk mina vänner!!








Tack för mig! =)

2009-04-11 21:12:49 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Laddar för fullt!

Nu sitter jag här o skickar massa goa låtar tll Alex som vi ska ha på väg till Danmark på lördag!! Vi åker som sagt på träningsläger till Danska Tisvildeleje på lördag kl 08.00.. Och gissa vem som ska köra minibuss? Jo LINA!! Vet inte riktigt hur det ska gå men det löser sig nog haha.. Ska ha Stina o Alex brevid mig där fram så att hålla mig vaken kommer inte bli några problem iallafall haha!
Ska börja packa lite snart tänkte jag! Nu kommer min rosa reväska till användning igen.. Förra gången va dock lite roligare resa, ner till värmen! Gud va skönt det hade varit!!
Men nu kommer ju värmen hit så det e bara o njuta haha!
Nehe nu ska jag skicka över dom sista låtarna sen blir det matfix!!
Ha det bra mina vänner o sköt om er!
2009-04-02 14:56:43 Permalink Vardagligt Kommentarer (2) Trackbacks ()


border="0" alt="RSS 2.0" />