FEST!!!

Ikväll är det fest mina vänner!!
Just nu sitter jag hemma hos min älskade Jo o dricker lite öl medans hon duschar..
Maten är i ugnen, ikväll blir det bakad potatis o räkor innan festen börjar!
Jag får underhålla mig själv innan det e min tur o hoppa in i duschen!! 
Ikväll blir det statt o shaka loss rejält! Känner på mig att det kommer bli en kanon kväll :)

Nu lyssnar jag på 1000 miles med H.E.A.T.. Just så känner jag för dig morfar!!
I can walk a 1000 miles to be with you!! Saknar dig som tusan... Man kommer in i perioder o då saknar man dig mer och mer!! Just nu är det nog en sån period, men nu är jag inte ledsen längre utan nu är det mer fint! Jag vet att du har det bra där du är men hade ändå velat ha dig här hos oss! Alla saknar dig o det fattas alltid någon mycket speciell person när släkten träffas! Du är min ängel o nu är jag snart färdig med min tatuering som jag ska tillägna dig, farmor o farfar!! Jag tror den kommer bli kanon fin :) Måste bara vara riktigt säker på hur den ska se ut för den ska vara perfekt :) Är så stolt över att få vara ditt barnbarn!! Älskar dig min ängel!! <3

Nehe nu va det dags o rycka upp sig lite o leva livet, det vet jag att du hade velat!! Man lever bara en gång o den gången får man ta till vara på :)
Ha det bra mina vänner!
2009-08-29 16:58:34 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredagkväll...

Jaha då va det fredagkväll.. Sista sjukskrivningsdagen o vad jag hittat på idag då? Jo, Jag o Jo har varit ute på minipromenad (fick ju bli det eftersom mitt knä förstör allt) Sen har vi faktiskt varit o storhandlat!! När vi va på maxi ringer Johannas pappa o undrar vad vi gör.. Jag är med Lina o handlar på Maxi, svarar Johanna! Tillbaka fick hon : Varför flyttar ni inte ihop ni är ju ändå hela tiden! :P
Kanske skulle varit något Jo.. Vilket liv vi hade haft då :P Haha öl sisådär vid 14 på dagarna, chpis o godisskålen på magen och Mc i köket! Gode tid!
Nu sitter jag här hemma o inväntar min älskade Jo.. Ikväll blir det fetekväll för oss.. Våra herrar e ute o ränner så då får vi underhålla oss själva vilket går kanon bra det också :)

2009-08-28 20:19:46 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vilken slappardag!!

Idag har jag inte gjort många knop.... Har faktiskt legat o läst hela dagen, jag som aldrig har läst en bok!! Men denna fastande jag för direkt! En blomma i afrikas öken... Kanon bra bok än så länge! :)

Nu kom Jo på besök o såhär gott har vi det! ;)

2009-08-26 14:36:31 Permalink Vardagligt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Riktigt längesen!

Oj va längesen det va nu! Har inte riktigt haft tid o sitta inne i sommar o blogga! Får väl skärpa mig med det nu i höst! :)
Sommaren har varit kanon.. Umgåtts massor med mina underbara vänner!!
Det har varit en grym festsommar! Alltid har det varit någon fest varje helg! Men det e bara härligt, Man lever ju bara en gång!
Lagfesterna har varit sjuka i år!! Fy tusan vilken förening, vi kan festa iallafall haha!
Och har det inte varit fest så har jag cyklat upp till Johanna eller hon till mig o tagit sig en lite liten öl! :P
I helgen har vi haft 25 års fest för Jimmie! Det blev en väldigt lyckad fest måste jag säga, verkade som alla hade kanon kul!! Och fulla blev vi haha.. Gode tid! Vilka vänner man har, UNDERBARA!
Nu är jag sjukskriven igen...... Jävla knä som pajat IGEN! Minisken, Ledbandet o troligtvis korsbandet är sönder! Ska på återbesök i början av sep o då får vi se hur det blir med operation! Något måste dom ju göra åt minisken iallafall!
Så nu när jag e sjukskriven umgås jag HELA tiden med min älskade Jo.. Alltid något nytt äventyr varje dag! :P
Igår blev det cider o bullar kl 15 haha vi är sjuka!  O på kvällen öl, salta pinnar o vänner!! Men kul har vi :)
Ikväll ska jag ut till träningen o köra min rehab där! Måste ju få träffa mina underbara rifa brudar. Saknar dom som tusan!
Nehe nu får jag väl bjuda på lite sommarbilder :)
Ha det bra mina vänner!!


Bröllop för Jenny och Erik


Fest på Sommarstrand med brudarna


Model för en dag



Sailet




Myskvällar på Stumholmen



Myskväll hos Anna



Lagfest



2009-08-25 17:08:02 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


border="0" alt="RSS 2.0" />