Torsdag?!

Sitter på jobbet nu o det känns som torsdag! Så skönt att bara jobba idag och imon!!  Rätt skönt med en kort dag idag, Började nu vid 6 men inga barn har kommit som vanligt!! Slutar vid 12 =) Inte fel! Får bli en runda till gymmet efter jobbet sen hem o sova en stund! Blir blixter trött av att vara uppe så här tidigt!
Vad händer imon?! Varför e det alltid vi som ska dra ihop en fest? Varför kan inte dom som åker med på ett bananskal göra något för en gångsskull?! Blir så trött.. Fixar ingen något så får det bli en hemma kväll med ost och vin =) Inte helt fel det heller!
Jag hade faktiskt fest i helgen därför e jag inte så sugen på att ha fest igen. Tror inte mina grannar heller tycker om det haha!

Annars e läget under kontroll tycker jag.. Morfar ligger på sjukhuset men han e lika pigg för det! Hoppas detta löser sig, pallar inte med en tragedi till! Får räcka med begravningen på fredag!
Jimmie ska följa med denna gången, ska bli jätte skönt o ha honom vid sin sida! Han kände ju farmor på ett helt annat sätt.. Farfar hade ju varit så dålig i många år så han har Jimmie inte haft så mycket kontakt med men farmor va alltid lika glad! Frågade varje gånge vad Jimmie va om han inte va med o hur han mådde! Så det ska faktiskt bli jätte skönt att han följer med! Tror han också tycker det!
Nehe nu får faktiskt barnen komma! Hatar o komma hit så tidigt o sen att ingen kommer. Men man e van. Dom förstår tydligen inte!

Ha en underbar dag, verkar bli fint väder idag också =)
Tänker på er, farmor o farfar.. Me Like =)
Ciaoo / L
2008-04-29 06:09:29 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dagen efter....

Igår va det brud fest på Arklimästaregatan! Massa goa brudar dök upp.. Det va jag, Zandy, Anna, Jennie, Stina, Ewe, Johanna, Charlottao Ylle! Vi spelade guitarr heros o sjöng singstar! Kanon skoj!! Blev utgång också, gick ner till Pirren! Har inte varit där på väääääääldigt länge. Måste vara runt 3 månader sen.. Men alltid lika kul där =)
Dansade loss hela natten! Underbart..

Idag mår man som man förtjänar.... Första tanken i morse va ALDRIG MER ALKOHOL! Huvudet dunkade o mage kändes inte allt för bra! Usch....  Hatar bakfyllan! Varför e man sååå dum i handlar massa dricka ute? Det hade räckt gott o väl med det jag drack hemma! Men nej nej, klart vi ska ha 2 cider när vi kommer ut! Idiotiskt, varför? Det e ju dom sista drickorna som gör att man blir så dålig!
Men iallafall, aldrig mer alkohol.. Men sen kom jag på att det e ju fest på onsdag också, det förbannade Valborg! Får väl se hur mycket det blir då, tur man inte ska ut iallafall!

Tack för en kanon kväll brudar! Ni är grymma!!
Ciaoo  / L 
               image26
2008-04-27 16:40:12 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Party!!!

FEST!!!!
Nu sitter jag o vilar lite innan jag ska hoppa in i duschen.. Har städat HELA dagen!! Onödigt egentligen eftersom jag troligvis måste storstäda imon också.. Men men , den smällen får man ta!
Ikväll blir det Singstar fest.. Ska äga alla!!!

Nehe nu får det bli duschen för snart kommer brudarna! =)
Trevlig kväll mina vänner!
Ciaoo /L

image25
2008-04-26 18:50:13 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Äntligen FREDAG!!

Fy fan va gott med FREDAG!!!
Dagen har varit bra, härligt väder som vanligt nu för tiden! Hoppas bara detta håller i sig!
Ha varit väldigt lugnt på jobbet, 6 barn på 3 personal! Inte fy skam...

Ikväll händer inte så mycket. Ska köra pojkarna ut till Polen färjan nu vid 6 sen kanske det blir en runda hem till familjen i Nättraby. Hälsa på dom gamla lite haha!

Fick lite pengar idag av folksam för försäkringen jag har genom fotbollen! Så nu blir det fest i helgen! GOTT!! Party på arklimästaregatan är aldrig fel!  =)
Nehe nu kommer Jimmie o Stoffe så jag får väl vara social med dom en stund innan dom åker!

Ha det bra o trevlig helg gott folk!
Ciaoo / L
2008-04-25 17:41:07 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


LÖN?!

Kan ni förstå att jag fick 403 kr i lön denna månaden?!?!?!?!?!?!!
Helt jävla sjukt. Trodde jag skulle få åtminstonde 3000 eller något. För er som inte hänger med så har jag opererat mitt knä o varit sjukskriven i 6 veckor. Dom idioterna har dragit ALLA veckorna på denna lönen!  Hur fan kan man vara så jävla dum?? Nu har jag tur för jag har sparat massa pengar till en resa men får ju ta dom nu så man kan leva.. Får hoppas att försäkringskassan e snabba på att betala ut mina sjukpengar! Men det e ingen risk!
Så typiskt att man har grymt mycket räkningar denna månaden, alla sjukhus räkningar.. Telefonen på sjukhuset, övernattningen o kryckorna.. PISSIGT!!! 
Så nu får vi se om det blir någon fest i helgen, är riktigt sugen! Får väl ta en grym fest i helgen o hålla mig nykter resten av månaden!!

Nu ska vi gotta ner oss i soffan o äta glass!
Snart läggdags med, klockan ringer 05.20 imon....

Ciaoo o godnatt!! / L
2008-04-24 21:35:42 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jobbar...

Nu sitter jag här på jobbet o ser på när Johanna förstör våra saker.. Laminator maskinen för flera tusen kr har hon förstört! Strakt jobbat bruden! HAHA!!

Nu är det bara 5 timmar kvar tills jag slutar! Härligt... Har varit ute i det vackra vädret hela förmiddagen med barnen! Har man inte ett gott jobb eller?! :p
 Nehe nu får jag väl gå tillbaka till jobbet!! 
Ha det gott... 
Ciaoo...

Ps.. Det e Jimmie som ska laga maten Bella =)
2008-04-24 13:10:44 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hatar torsdagar!

Torsdagar är dom tråkigaste dagarna i veckorna! Vet inte varför dom är det, känns som dom går extra sakta!
Man går bara o väntar på helgen.
Nu har jag varit ute o gått min morgon promenad. Helt underbart väder.. Ska käka lite frulle nu sen blir det o ta forden ut till Kungsmarken o börja jobba..

Ikväll är man bort bjuden på middag!! Ryggbiff, klyftpotatis o rödvinssås. Låter inte helt fel eller hur?! =)
Nehe nu blir det knäckebröd o jucie...
Ha en underbar dag!
Ciaoo

    image24
2008-04-24 09:41:12 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Alkohol....

Jag vet att jag nyss skrev ett inlägg men det finns inget annat roligt o göra!
Satt o funderade lite på Valborg... VAD HÄNDER? OCH VAR?! Att ingen människa kan bestämma något? Det är ju inte roligt o vara inne i stan på valborg. På valborg ska man grilla o sitta ute o dricka o mysa helt allmänt!
Men det e omöjligt i stan eftersom man inte få grilla på balkong haha! Men vi får väl se..
Jag jobbar iofs till 17 men det e inga problem. Fest hela natten ju :D

Är faktiskt lite festsugen nu.. Får väl ta tag i min lägenhet o städa så vi kanske kan sitta här! Men palla städa. Får bli på lördag isåfall :p

Nu e det Sverige pussas o kramas, sjukt program!! 

       image23

2008-04-23 22:00:17 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Choklad!!

Jag förstår inte hur man kan vara så sugen på choklad hela tiden!! Direkt på morgonen kommer suget o håller i sig tills man ska sova.. Så jag va bara tvungen o köpa lite choklad haha!!

Inte undra på att promenaderna inte ger verkan :p

Just nu sitter jag o kikar på rent hus! Hur fan kan man låta sitt hus bli så förstört? Visst jag e väl inte heller så noga med städningen men gode tid!! Riktigt grisigt!

Har varit ute på en promenad ikväll med min prins! Alltid lika mysigt.... Imon får det bli promenad innan frukost, börjar inte förrän 10.30.. Underbart!!

Snart fredag o det innerbär LÖN! Undra hur mycket man får? haha.. Gissar på max 4000.. Roligt o vara sjukskriven!! NOT!

Nehe nu får man väl återgå till arbetet! Färglägga djur, ROLIGT!!!

Fest i helgen... Var, när hur?! Tydligen här verkar det som.....

2008-04-23 20:34:23 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Härlig promenad!

Nu e man hemkommen efter en härlig promenad med min älskling! Förstår inte varför man inte tar sig ut på en sån härlig kvällpromenad varje kväll?! Latmask e väl rätta ordet =)

Sitter här nerbäddad i Jimmies soffa på Östra hamn gatan o kikar lite på tv.. Har nog blivit lite beroende av den där satans facebook haha.. Det e de första man kollar när man kommer in på internet! Sjukt haha..

Blir det utgång till helgen?! Någon som e sugen?? Pojkarna åker till polen på fredag, ska fira fredde! Lura på honom en polak det e presenten han får av dom!! =)

Ciaoo mina vänner..


2008-04-22 19:40:24 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Underbara VÅR!

Shit vilket underbart väder det är nu!!! Hoppas verkligen det håller i sig!

Helgen som gått har varit kanon. I fredags blev det After Work med några av brudarna. Jag, Anna, Ewe, Johanna o Sanela! Det får vi verkligen göra om.. Vi får försöka gå så ofta vi kan. Ta en öl o snacka massa skit! Men skippa kycklingen nästa gå
ng Ewe =)
Efter det blev det mys hemma hos Ewe, lite talang o gotte!

Årets första grillning ägde rum på sturkö i lördags med Jimmie, Assa, Zandy, Anna, Tobbe, Daniel, Dennis o Ylle. Riktigt mysigt. Lite cider o gott =)
Sen gick vi hem till Zandy o Assa o spelade twister.. Haha vilka goa ställningar det blev!! Pojkarna va riktigt gymma! Jag va väl inte så duktig, får skylla på knät haha!!!

Har fixat mig ett riktigt gymkort nu! Så nu Sunkan kan vi trimma =)

Nehe nu ringde Jimmie, så nu blir det promenad i det underbara vädret!!
Livet leker!!! 

                                                                             

2008-04-22 17:57:09 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ingen mår så bra som jag!

Jag mår så himla bra!!! Va väldigt längesen jag mådde så här bra!
Visst det har hänt en del detta året! Farfar gick bort i Februari o nu Farmor i Mars.
Så det har varit en pissig start men nu kan det bara bli bättre!!!

Har kommit igång med sjukgymnastiken nu med. Varit där ute idag o skvallrat lite med Ylle!!
Underbar du är gumman!

Utgången i lördags va GRYMT kul!!! Smugglade in oss på Statt.. Haha gott o ha kontakter :p
Roligt o träffa allt folk igen! Du är väldigt kärvänlig, tror bruden har gått på en nit där tyvärr!! Men alla begår sina misstag!!

Ylle vi får ta en kväll till snart!!!!

 

2008-04-07 16:49:55 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Party!!!

Ikväll är det PARTY!!!! Fan va underbart. Har inte druckigt riktigt på 6 veckor eller något!
Ska dra bort till Fittnyllet Stefan om en stund. Får väl börja göra mig iordning snart. Ska försöka slå på stort i kväll, lite lockar! Undra hur det kommer gå.. :p

Idag har jag och jimmie kört runt en massa o bara fördrivet tiden! Varit på Maxi o kikat lite, körde en runda till Spandelstorp o kollade massa fina hus! Sjukt fina!

Nehe om man ska ta tag i sitt liv o hoppa in i duschen eller om man ska kolla klart Så ska det låta!?!

Aja ha det nice..
Ciaoo

Me Like!!!!

2008-04-05 17:34:22 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Nu så...

Nu va det ett tag sen man skrev här! Har väl inte haft orken till det...
Det har inte hänt så mycket. Är sjukskriven så det finns inte så mycket o göra.. Har fått tillbaka bilen nu iallafall!!
Nu sitter jag o myser i soffan o kollar på Talang 2008 . Vilka sjuka människor det finns!!!
Väntar på Jimmie som kommer mer vin o ost!! Blir en myskväll... Så härligt!!

Va ute en lite runda förra lördagen, va ett tag sen.. Va riktigt trevligt. Va först ute hos Zandy o drack sen körde Annas pappa in oss till stan. Gick o satte oss på olearys o snackade lite!!
Är riktigt sugen på att gå ut imon men får se vad som händer!! Får övertala Zandy haha.. Anna den gottegrisen åker till Mallis imon!! ÖRK för dig!! Haha..

Nehe nu kallar soffan..
Ciaoo

Saknar mina brudar! Måste snart träffas igen!!!

 

2008-04-04 21:05:54 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


border="0" alt="RSS 2.0" />