Båtägare!!!

Ikväll har jimmie o jag blivit båtägare!!! Så jävla underbart!!
Fatta vilken go sommar det kommer bli på sjön! Åka ut tidigt på morgonen o stanna hela veckan. Helt jävla perfekt! Nu du Zandy kan vi mysa på sjön hela sommaren! Så härligt att vi har 3 veckor semester tillsammans! =)

Här kommer lite smakprover på VÅR båt!!

     
2008-05-28 22:18:04 Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()


Längtar!

Åh va jag längtar till sommaren nu!! Sitter o pratar med Carrson på msn nu o planerar lite inför midsommar! Ska bli så grymt mysigt o härligt o komma iväg lite! Bara åka ut på sjön o ta det lugnt o fira med varandra! Inget bråk inga stölder ingenting, bara ha allmänt roligt o mysigt!
Pratade med dom på jobbet idag om lövmarknaden! Blir nog så att jag tar ledigt halva dagen där. Så man hinner hem o packa o ändå gå en runda på lövet! Det e ju ett MÅSTE!

I helgen drar vi upp till Kalmar på springbreak. Jag, Jimmie, Dennis o Ylle. Ylle pluggar ju i kalmar så hon har ju en lägenhet där! Det blir perfekt! Grilla på hennes innegård o dricka lite! Sen dra till springbreak o mysa! Sen tillbaka till henne ellet något. Vi får se om det bara e  Jimmie o Dennis som knallar bort en runda eller om vi också följer med. Det e ju så himla dyrt!!! 380 tror jag biljetten kostar.. Illa illa! Men man lever bara en gång så det e bara att passa på o ha skoj! Det kommer man ångra när man e gammal annars!
Till sommaren blir det nog en egen båt också! Jimmie har ringt på en båt här i karlskrona så den ska vi kolla på. Vi va o tjuvkikade lite innan ikväll! Va riktigt nice!! Lina LIKE!
Nehe nu får man lägga ner datorn o kika lite på fotbollen! HEJA SVERIGE!!!

Ciaoo
2008-05-26 20:19:31 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fredag!!!!

ÄNTLIGEN FREDAG!!!!
Gud va fort denna veckan har  gått.. Dagarna har bara rullat på. Härligt på ett sätt men ändå otäckt!

Men det e aldrig fel med en go fredag kväll. Ligga på soffan o njuta av ledigheten!

Slutade tidigt idag, skickade ett sms till Carro o fråga om vi skulle pressa lite på stumholmen! Och det va hon inte feg för! Gick ner dit vid 2 tiden o låg där o myste hela eftermiddagen! Riktigt härligt! Där får vi tillbringa många eftermiddagar Carrson ;p

Pratade lite om midsommar! Längar så otroligt mycket tills dess! Först lövmarknaden sen ut på sjön. MUMS! Måste verkligen gå på lövet, det e tradition!!! Ska nog ta ledigt den dagen.. Träffa familjen med innan man drar iiväg hela helgen.

Imon är det konfimation.. LILLEBROR har blivit stor, shit.. haha!
Kommer bli trevligt, träffa släkten igen.. Stora tjocka släkten =)
På kvällen e det grillning som gäller, på saltö. Va så mysigt förra gången så det va bara tvunget att göras igen. Men denna gången blir det ingen dricka för min del, beachen 08 har dragit igång på riktigt. Maten kan man inte klaga på för den har varit god..
På söndag e det morsdag. Fira lilla mamma! Jag har köpt jätte fina presenter till henne! Hon kommer nog bli kanon nöjd, hoppas jag iallafall! Först middag i nättraby sen fika på sturkö hos mormor!
Nehe nu ska jag bädda ner mig i soffan o kolla på talang..
Vi hörs. Ciaoo

2008-05-23 20:29:50 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


MAT!!!

Jag är grymt hungrig nu!! VILL HA MAT! Väntar på att Jimmie ska ringa såjag vet när jag ska börja laga maten.. Kan ju inte gå o ta en smörgås precis haha.. Jävla nyttiga liv. Hoppas det ger resultat bara. Blir nog inte så mycket resultat på en månad. Men bättre än inget alls.
Den 5/6 ska vi ut o käka med jobbet. Montmartre here we come! Då skiter jag fullständigt i det nyttiga livet! Jobbet betalar för en trerätters middag! Aldrig fel..

Nehe nu får det väl bli en frukt eller något...
Ciaoo 

2008-05-21 17:49:11 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hopp!

Jag är inte en sån person som ger upp hoppet i första taget. Men nu har jag kommit ner i en svacka. Förstår inte varför allt händer vår familj.. ?! Har lagt ner all verksamhet i mitt liv, nu e det bara jobbet o MASSA träning som gäller. Har inte varit över social med mina vänner, får be om ursäkt för det! Vill inte dra över mina problem över vännerna heller så kan nog vara därför. Här är det så skönt o skriva av sig, dom som vill läsa får göra det, vill dom inte e det bara o stänga ner.
Jimmie har varit ett underbart stöd hela tiden. Man växer verkligen ihop när man går igenom sånna här perioder, hade inte jag haft honom hade jag nog supit ner mig.. ;p

Har varit i bassängen på sjukhuset idag, gick förbi sjukhus krykan. Va bara tyungen att gå in där o tända ett ljus o skriva lite fint i boken. Hoppas att det kan ge lite hopp iallafall!

Nehe nu ska jag köra till jobbet. Ska ta med min nyttiga nu mat.. Spenat med spagetti o räkor haha.. Va faktiskt gott med lite vitlök o chili!!

Puss ciaoo

2008-05-21 10:31:57 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sista kvällen med gänget!

Ikväll e det sista kvällen med gänget för imon börjar det nyttiga livet! Farväl till chips o dipp, choklad o Mac Donalds.. Ska faktiskt bli riktigt kul o se hur detta kommer gå.  Vi har precis gjort en go kycklingsallad. Ser riktigt nice ut iallafall..

Igår va det 50 års kalas ute på ön. Morbror Mats har blivit gammal.. Va kanon trevligt!! Vissa höll fina tal men de finaste va när morfars bror höll ett tal om morfar. "Vi ägnar en tanke in till Lennart o hoppas allt går bra". Hälften av alla bröt ihop. Syskonen o barnbarnen började lipa. Jag fick gå ut en stund o ta lite luft.. Usch va jobbigt. Kändes verkligen jätte konstigt att morfar inte va där, han som alltid är med annars. Men det va bäst att han va på sjukhuset, han hade inte orkat vara på kalaset ändå.. Hoppas allt går bra nu morfar! Jag ÄLSKAR dig.

Familjen kommer alltid först.. Glöm aldrig det!!!
2008-05-18 21:46:27 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Kul grej..

Har fått en del roliga sms av mina vänner.. Tänkte dela med mig av dom!

En karil gick till läkaren och klagade över för tidig utlösning. Läkarens råd:
- När du närmar dig utlösning försök att skrämma dig själv.
Han köpte en pistol, kom hem och satte igång med en 69:an med frun. Då utlösningen närmade sig brände han av pistolen! Nästa dag gick han till läkaren...
- Hur gick det? Frågade läkaren.
- Åt helvete, frun bet av 5 cm av kuken, sket mig i ansiktet och grannen kom ut ur klädskåpet med händerna i vädret..


Britta vaknade upp efter operationen av förminskning av blygläpparna. Jämte henne står tre blombuketter. En från hennes man, en från hennes barn och den tredje är från en Henrik. Hon känner dock ingen Henrik, så hon frågar doktorn vem det är. Han svarar:
- Det är en annan patient som tackar för sina nya öron...


Lastbilschaffisen tog upp en heting som liftat. Efter en stund frågar han vad hon heter.
- Juni, svara hon.
- Hm.. Intressant, svarar chaffören. Själv heter jag Peter Nysnö.
De fortsatte färden en stund till innan han sa med ett skevt flin:
- Hade det inte barit fantastiskt med 19cm nysnö i juni?!....

Haha jag tycker dom e klockrena iallafall!!
2008-05-15 17:10:08 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Beachen 08...

På måndag sätter det "nya" livet igång.. IGEN!  Stenhård kost o massa träning.. Och en promenad VARJE dag/kväll!! Usch kommer bli jobbigt. MEN jag e riktigt sugen faktiskt! Vill sätta igång nu så man kan trivas med sig själv i sommar. Vet att jag inte är tjock men vill trimma lite =)
Nu får man passa på att käka onyttigt fram till söndag sen e det bara onyttigt en dag i veckan.  Vet inte vilken dag som e bäst, lördag eller söndag.. ?!

Nu sitter jag o jäser i soffan.. Tittar på Frusna män söker kärlek. Finns det bara singlar i sverige? Det går ju verkligen hur många såna här program som helst. Tror inte att man kan hitta kärleken på tv! Tror dom bara e media kåta haha! Hur många e det som har hittat sin livskamrat i såna program? Typ NOLL!!

Har haft en asgo dag. Började jobba vid 12 för att jag skulle stänga. Men sista barnet gick 16.30.. Haha slappadag! Hann med massor innan jag började jobba. Va i bassängen på sjukhuset o sprang lite i vattnet, fikade med mamma o pappa på dynapac, va hemma i nättraby o släppte ut katten, va nere vid farmor o farfars hus o kikade. Har inte varit där sen farmor gick bort. Och sist men inte minst va jag o la 2 vita rosor på farmor o farfars grav. Har hunnit med en del iallafall.
                                
                                                      

Imon e det jobb igen.. Förskolans dag! DRYGT! På kvällen e det sommaravslutning med rektorsområdet. God mat men vet inte om jag e så sugen på det.. Har blivit så många kvällar med jobbet nu.. Vi får sova på saken Johanna o bestämma oss imon på jobbet.

Nehe undra när Zandy dyker upp? =)
Ciaoo / L

2008-05-14 19:39:52 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Underbar helg!

Denna helgen har varit helt underbar!!
I fredags efter jobbet va jag o Jimmie ute på promenad. Vi kom inte längre än stumholmen för där satt pojkarna o drack öl o myste. Det va bara o slå sig ner där o umgås o spela lite boll.. (!!) Ajabaja Lina.. haha!
I lördags va det grillning på saltö med dom gamla nättraby pojkarna! Grymt skoj o träffa alla igen. Efter det va det utgång. Va inte så roligt ute faktiskt!
Igår stack vi ner o åt frukost på stumholmen o solade hela dagen! Sammanfattningsvis kan man säga att detta va den bästa helgen på väldigt länge!

Nu ska jag snart diska o plocka undan sen blir det en promenad.. En LÅNG!! Måste sätta igång med beachen 08 nu.. Den 25 har Jimmie o jag bestämt att vi ska ha en månad med stehård kost o träning! Då är det ca 1 månad kvar till midsommar.. Då är man ju så fest sugen till midsommar också =)

Ha det bäst..
Ciaoo / L
2008-05-12 16:08:15 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Seg som få..

Sitter i soffan nu o är helt slut! Har varit uppe sen 05.10 så det är rätt förståligt! Annars när jag är uppe o öppnar på jobbet så brukar jag alltid hem o sova 1 timme eller något när jag har slutat. Men idag körde jag direkt till friskis o tränade lite! Precis när jag kom hem o skulle sätta mig i soffan så ringde Anna o ville ut o gå.. Ja så det blev en promenad. Härligt i det fina vädret! Hade nog ändå inte kunnat sova när det va så fint ute! Deckar gott ikväll iallafall =)

Har pratat med min kära bror nu precis.. Han mår bra o allt e lugnt! Hoppas vi får svaren på proverna snart så vi vet va det är!!
Men iallafall, på torsdag ska jag vara barnvakt haha! Jocke kommer in till mig för mamma ska på någon invigning. Sen åker mamma, jag o jocke hem till nättraby o sover tillsammans. Mamma vågar inte sova själv ifall det händer igen. Så STORA STARKA LINA får ställa upp!

Nu blir det soffan.. Ciaoo...


        
2008-05-06 22:00:54 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det är inte sant!!!!!

Trodde all skit va över nu men inte en chans!!
Kändes så skönt efter begravningen i fredags, kunde verkligen pusta ut o tänka att nu e det lugnt ett tag! Men tji fick jag/vi.. Fredagen va som sagt jobbig. Lördagen va lugn.. Festade lite på kvällen!
På söndagen ringde jag hem till mamma. Som jag alltid måste göra när jag har varit ute.
Ringde första gången hem då va det upptaget, tänkte att hon försökte väl ringa till mig då. Väntade några minuter o provade igen. Nu gick det o komma fram.. Mamma svarar hysteriskt! Ambulansen va där hemma så hon kunde inte prata. Jocke hade fått ett krampanfall så ambulansen va hemma o skulle ta med honom in nu.. Han hade krampat o tuggat fragma (?).. Jimmie o Jag ringde runt till alla o skulle höra om någon kunde köra oss till aukten! Fick tillslut tag på Bosse så han körde oss. Va så skönt o se Jocke ligga där helt vanlig igen. Visst han va trött men det blir man tydligen efter såna krampanfall.. Han ligger inlagd på barnavdelningen nu. Jag va där hela dagen igår o ska dit nu efter jobbet igen! Usch va rädd man blir när något händer med ens nära! Man verkligen förstår hur mycket dom betyder!  Jocke o jag har ju alltid bråkat med varandra men innerst inne så är allting bra ju! Förstår inte varför man inte tänker på det..
Men nu e det skönt att han är där inne iallafall o om det nu e epilepsi eller något annat så får han medicin för det!

Vi kan ju hoppas att detta va det sista nu.. Orkar inte med mer skit detta året!
2008 har varit ett riktigt piss år!!
2008-05-05 12:07:01 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Lördags morgon!!

Det känns verkligen inte som lördag idag.. Har varit ledig sen i torsdags så jag vet inte va det känns som för dag :p
Dagen blir nog lugn tror jag.. Tänkte jag skulle åka o träna sen när jag har käkat frukost med min älskling.. Han ska nog också iväg o träna! Beachen 08 haha..

Idag är man rätt tom i huvudet faktiskt. Nu har man verkligen förstått att Farmor är borta! Nu har man börjat tänka på deras hus. Tänk om dom ska sälja det till någon utanför släkten?! Det känns ju verkligen konstigt.. Usch det får man ta när det kommer!

Ikväll blir det nog lugnt, eller jag vte inte! Petter ska ha fest o nu sitter både han o carolin o skäller på mig att det e skandal att jag inte ska dricka! Får se vad man e sugen på lite senare ikväll :p

Fick jätte fina bilder på alla blommor igår.. Det va så många fina buketter så dom la buketterna runt farfars grav. Farmor ska krimeras så vi hade ingen jordfästning!

     

2008-05-03 11:42:20 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lättad!

Usch nu e farmors begravning också gjord! Skönt att det är över.
Har inte tänkt så mycket på den innan men igår satte alla tankar igång. Trodde aldrig jag skulle kunna somna i natt. Låg o tänkte hur det kommer vara på begravningen, kommer någon tuppa av framme vid kistan? kommer pappa vara riktigt ledsen? Hur kommer det går för Jocke?! Hur kommer jag reagera?
Allt gick bra... Pappa va ju ledsen så klart man han har redan sörjt det värsta säger han. Jocke va ju klart också ledsen men inget panik ledset.. Det va en av farmors vänninor som nästan tuppade av framme vid kistan, usch så hemskt o se.. Hon ville inte lämna farmor.
Jag så klart va helt förstörd. Har ju som sagt inte tänkt på att farmor är borta förrän några dagar sen. Eftersom det har varit ett tag emellan dödsfallet o begravningen så har man såklart skjutit upp det hela tiden!
Va verkligen jätte skönt att Jimmie va med! Han satt o höll mig i handen hela tiden i kyrkan.. Skönt att man verkligen har någon som bryr sig!
Prästen va verkligen kanon!!! Han va inte som alla andra präster, man lyssnade verkligen på vad han hade o säga. Pratade om riktiga hjältar, dom som inte vet att dom är hjältar egentligen! Farmor va en sån.. Hon visste inte hur bra hon va och hur härligt det va o komma ner till dom varje gång o dom sitter i köket o pratar! Jobbigt att det e borta men skönt att dom är tillsammans igen! Hon har det bra där hon är..
Hon är en ängel tillsammans med farfar nu!

Minnesstunden va jätte fin. Satt ett fint kort på farmor på bordet med tända ljus.
Jag satt o gosade med Neo nästan hela tiden. Skönt o tänka på något annat.. Han lättade verkligen upp stämmningen!!

Nu ska jag snart köra tillbaka till nättraby. Anders o Eva ska bjuda på middag för alla oss som va på begravningen. Jimmie ska inte med, Bosse har kommit ner så dom ska hitta på något! Det va verkligen guld värt att han va med idag! TACK MIN PRINS!


                                R.I.P Lilly o Evert Karlsson 2008
                      image27
2008-05-02 15:21:16 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


border="0" alt="RSS 2.0" />