Men gud!!

Fan va tiden går fort!! Nu är det typ 5 veckor sen jag uppdaterade bloggen..Usch det e nästan lite otäckt hur fort den går! Jaja vi har hunnit med en del sen dess iallafall..Julen har varit bra.. Massa mys med nära och kära! Juldagen tillbringades hemma hos Ewe med flickorna, riktigt trevligt! Det brukar spåra ut när vi festar ihop haha.. Men vi har alltid roligt! Jag hade lite väl roligt kanske :P Men så kan det bli ibland!!

Nyårsfesten detta året utspelades på amiralitetsgatan hos Niklas. Massa härliga människor, alltid trevligt o träffa nytt folk.. Avslappnade människor, god mat, musik tävling som Jensen hade fixat, partyhattar på sne (vissa hade tom med dom på sig när dom vaknade dagen efter) och massa dans i trasiga strumpbyxor!

Förra helgen åkte Niklas och jag till Göteborg på myshelg. Vi ville bara komma härifrån ett tag, komma ifrån all skit och bara vara med varandra utan att någon försöker förstöra. Vi hade det jätte bra! Tog det rätt lugnt på fredagen, beställde roomservice och myste på rummet. På lördagen va det dags och inta Avenyn. MASSA shopping blev det :) Nice o hitta lite andra saker än det alla har här hemma. Vid 15 tiden satte vi oss på olearys och tittade på en Chelsea och tog en öl.. 1 öl blev fort 4-5 st och 1 rosa pantern.. Haha så det kan gå!! På kvällen va vi ute på Hard Rock och åt.. Söndagen gick vi på Nordstan innan tåget gick hemåt. En underbar resa som vi verkligen behövde!!
Igår kom hem hit och kollade på handbollen, åt tacos och drack öl.. Handbollen sög iofs men trevligt hade vi. Lite senare kom Malin och då va det dags för lite spel! Där fick man reda på ett och annat haha.. Tack för en trevlig kväll!
Ikväll är det lite fest hos Krille, känner mig lite halv krasslig men det ska väl gå bort under dagen.. Förkyld och hes... Nu ska vi strax åka hem till Nättraby och titta till älskade mamma. Det skär i mitt hjärta o se dig så mamma.. Men du är alltid vacker!

Nehe frukost nu så jag e färdig när han kommer tillbaka från träningen.
Ciao!!


Juldagen hemma hos Ewe



Nyår






Göteborg med hjärtat

2010-01-23 10:12:21 Permalink Vardagligt Kommentarer (4) Trackbacks ()


border="0" alt="RSS 2.0" />