MAT MAT MAT!!

Shit va hungrig jag är nu... Jag skulle vilja kunna trolla, så fort man blir hungrig så skulle maten stått på bordet! Hade inte det varit underbart skönt? :)
Nu har Jimpa o jag varit på stan och shoppat lite.. SKulle egentligen inte ha nått men hittade 2 fina t-shirts.. Alltid bra o ha!
Imon åker vi till Gbg.. Ska bli härligt o komma hemifrån lite! Känna att man verkligen har semester!!
Nehe nu kurrar magen, dags o börja laga mat!
Puss på er..


2009-07-23 15:24:06 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Väldigt längsen!

Oj va längesen det va jag skrev här!! Har inte riktigt haft tid och ork.. När man har semester vill man ju inte sitta inne vid datorn! :P
Orkar inte rabbla upp allt jag har gjort på semestern!! Solat och badat och umgåtts med vänner och familjen.. Det va en snabb sammanfattning!
I lördags så hade Johanna och Stoffe inflyttningsfest! Grymt rolig kväll! Tackar så hemskt mycket för det :)
Johanna hade gjort massa goa snittar och lite plock, kanon gott va det :) Kvällen bestod av dans i hallen, posering med Johannas snygga gummistövlar i garderoben och seriöst snack på balkongen! En kanon kväll som avslutades på statt!!
Igår va jag och Johanna ute på en låååångprommis runt staun, riktigt skönt o prata av sig lite med dig gumman :) Jag ska hämta mina foppatofflor någondag hihi!!
Tack mina underbara vänner för att ni finns! Älskar er!!


Kul med fest Madde? ;)

Min fina prinsessa :)

Anna och Johanna va glada :)

Du är så fin Oskarsson!! Hihi

"Ta kort på oss" Haha!!

Systrarna Andersson!! Så fina..

2009-07-21 13:36:44 Permalink Vardagligt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Svensk sommar??

Ja detta är sååå typiskt när jag har semester!! Hoppas verkligen vädret blir bättre snart!

I fredags hade vi myskväll på stumholmen! Jag, Jimmie,Stoffe,Johanna,Nicke,Ewe,Linn,Dennis, Fredde och Maria! Kanon mysigt! Tog med oss en filt och fotboll och några öl o gick ner och satte oss där och myste! Det va ju kanon väder, en riktig sommarkväll! Kvällen slutade med en runda på Olearys! Alltid trevligt med lite spontana saker haha!
I lördags förmiddag gick Johanna och jag ner till stumholmen och solade en stund! Gud så varmt!! Badade flera gånger :) Mysigt hade vi iallafall :)
Sen va det dags för Diggiloo.... Det verkligen ösregnade hela kvällen!! Showen va kanon bra men man kunde inte riktigt njuta! Frös ju röven av sig! Så när det började spöregna riktigt vid 22 tiden så gav vi upp och åkte hem! Det blev utgång för mig och Anna, dansade loss som fan på statt!! Vi har alltid så jävla roligt ihop!! Underbart är det! Kvällen avslutades med en kebabtallrik på en bänk på stumholmen! Förstår inte va vi gjorde där men men haha!

Idag har jag storstädat! Man får passa på när det e dåligt väder så slipper man ha dåligt samvete när det e bra väder :)

Här är en bild på min nya idol! Emma och jag ska tatuera in hans namn på benet!! Grymt bra och väldigt söt ;)
2009-07-06 16:09:18 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Myskväll på Dragsö!

Vi har sjukt lite barn på jobbet nu så vi kortade av allas arbetsdagar så jag slutade redan 11 idag! Då gick det i ilfart ut till Sturkö för att sola på Knallen tillsammans med mamma och släkten! Det är helt underbart o komma ut dit och sätta sig i brassestolen och koppla av! Blev tom ett dopp! 23 grader va det i vattnet sa dom, vet inte riktigt om jag tror på det haha!

Ikväll har jag, Jimmie, Jessica, Fredde och Nicke varit på Dragsö och spelat minigolf.. Gick väl sådär men jag vann över Jessica iallafall haha! Det blev en kanon mysig kväll med massa prat o skratt! Kissade nästan ner mig när vi höll på och spela! Jonsson släkten haha!! Underbara människor!!

Nehe nu får det snart bli sängen.. Jobbig arbetsdag framför mig imon!! Sista på 4 veckor! :)

2009-07-02 21:40:45 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nedräkning!!

Gud som jag längtar till semestern!! Bara 2 arbetsdagar kvar!! :)
Det lär nog bli rätt lugnt på jobbet nu dom sista dagarna, dom flesta barnen har gått på semester.. Men det e ju tyvärr då tiden går såååå sakta! Men Emma och jag får väl roa oss så gott vi kan haha! Ska nog inte bli några problem ;)
Jag längtar sjukt mycket till helgens festligeheter :) Va grymt längesen jag va ute så det ska bli kanon skoj!
Har även planerat in en lagfest tillsammans med herrarna den 10/7 på säbyvallen! Nu börjar sommarfesterna på riktigt och det är dom som e bäst! Sitta ute och dricka och bara umgås! UNDERBART!!

Nu har jag varit ute på en skön promenad efter jobbet! Så ikväll får det bli soffan.. Får väl gå och lägga sig tidigt ikväll, börjar 6 imon :(

Förra lagfesten ser vi ut och ha roligt iallafall ;)

2009-07-01 18:25:19 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


border="0" alt="RSS 2.0" />