Sluta aldrig le!

Jaha igår va det utgång som vanligt!
Har nog varit ute varje lördag sen december!  Trodde det skulle vara med röj igår eftersom det va löning, men det va bara sådär ute igår!
Sprang mellan Piraten och Nivå, lika dött på båda ställerna!
Jag och Stina gick in på Nivå för Ylle fick inte komma in. Ylle är född 87... Gissa vilka man ser där inne då? Många som e födda 87 och tom några 88or. Så Stina gick fram till vaktern i entren och frågade om det va skillnad på människor! Om vissa som e födda 87 och neråt är bättre värda än vissa 87or.. Han kunde inte svara på det eftersom han nyss kom till entren! Skit snack!

Träffade på en gammal killkompis ute igår! Det sista han sa till mig när jag gick därifrån va : Sluta aldrig le Lina, Du har sånt vackert leende. Man blir alltid glad när man ser dig le...
Tack för den komplimangen! Behövde den igår =) Du är guld värd!!!

Stina och jag hade ett djupt samtal igår om förlåtelse! Förlåt är ett överskattat ord!!!! Alla tror att allt blir bra bara man säger förlåt!! Visst jag säger också förlåt när jag har gjort något fel, men man får faktiskt tänka på att man får "jobba" sig tillbaka eller vad man ska säga!  Allt är inte glömt efter det ordet är sagt!!!

Nu ska jag fixa lite här hemma sen ska jag ta forden ut till Rosenholm och fika med Carolin och barnen! Ska bli gott o komma ut och skvallra lite :p

Nu ringer Zandy..
Ciaoo



2008-01-27 17:17:26 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Från o med nu...

Från och med NU ska jag bara tänka på mig själv!!!!!
Aldrig mer bry mig om vad folk tycker och tänker! Bara leva mitt liv o skita i om alla snackar skit för det gör ALLA.

Falska människor kan gå och dö. Trodde inte ni va så falska!!! Men skenet bedrar!!

2008-01-26 13:32:18 Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()


Gnälligt värre!!!

Idag har det varit världens gnälligaste dag på jobbet! Alla har gnällt o skrikigt! Förstår inte hur dom orkar hålla på så.. Inte nog med det, om ca 30 min ska jag köra tillbaka till jobbet för att möta upp Monika för vi ska på möte.. Möte om lönekriterier i 2 ½ timme!! Hur fan ska jag orka sitta där och diskutera det?! Åh palla säger jag bara!

Snart helg, får tänka positivt!! =) Imon är det fest hos Stina. Men jag ska vara nykter, fick för mycket förra helgen!

Ha det gott.. 
Ciaoo

2008-01-24 16:39:52 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fixardag!

Idag har jag varit så himla duktig!!!
Öppnade på jobbet o slutade därför 12.30. Underbart o sluta så tidigt!
Därefter va det hem o ta en LITEN powernap. För kl 14 va det min tur att ha tvättstugan.
Har satt upp massa kort på väggen o fixat o donat! Nu satte jag in en fiskgratäng i ugnen, börjar bli riktigt hungrig!!

Ikväll är det träning för min del! På tisdagar tränar brudarna teknik och styrka o det ska jag försöka vara med på. Ska ta det försiktigt för jag vill verkligen inte att det ska gå upp igen! Orkar inte med det! =)

Helgen har varit kanon. Hade mysfredag med Zandy! Började med pizza sen grönsaker och dipp! Hehe va ju tvugna o vara lite nyttiga iallafall =)
Lördagens fest höll Anna Sundberg i ute på ön. Alltid lika kul o festa med brudarna!!
Sjöng Sing Star vilket va roande! Synd bara att jag e sååå jävla tävlingsinriktad, blev galen när Zandy och jag förlorade! Kom ut massa fula ord haha.. Tur det inte va någon som blev rädd..
Söp bort mitt kort med! Väldigt smart Lina. Vaknade på Söndagen och kollade som vanligt i väskan men där hittade jag bara mitt körkort! Vilken tur att det inte också försvann. Det är faktiskt värre!
Så nu e kortet spärrat... Väntar på ett nytt kort i veckan. Surt o behöva gå till banken o ta ut pengar!
Måste komma på ett smart sätt o ha bankkortet så det inte försvinner..

Helgen blir nog ganska lugn iallafall. Vad jag vet än så länge haha!!!
Ha det underbart mina vänner!
Ciaoo
2008-01-22 16:05:32 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


FREDAG!

Nu är det äntligen fredag!! Fan va underbart! Kvällen blir rätt lugn, väntar på att Zandy ska komma in nu efter jobbet! Vi ska gå och handla gotte och bara mysa ikväll! Ska bli riktigt gott.. Mår lite illa men kan nog bero på att jag inte har ätit sådär överdrivet mycket idag! Eller så e det maginfluensan som går nu.. Hoppas verkligen inte det!

Veckan har varit bra. Lugn men bra! Simmade igår för första gången på mycket länge! Tur att vi va populära i omklädningsrummet Anna. Vilka sur kärringar det finns!! Dom är bara avundsjuka haha...

Imon är det fest! Blir som sagt inget sexparty men vanlig fest blir det! Ska bli så himla skoj! Har vi bara hälften så roligt som vi hade på 3 pers i lördags så e jag riktigt nöjd!
Min Johanna från Ronneby kommer också, roligt att vi har börjat umgåtts igen baby!
Det svåraste e ju alltid hur vi ska komma in till stan från ön, är ganska dyrt med taxi. Men som sagt, alla pengar på nöje =)

Ha det gott mina vänner!
Ciaoo
2008-01-18 19:08:58 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Långpromenad!

Idag har jag och stina varit ute på en riktigt lång promenad! Va riktigt skönt o gå en promenad och bara prata massa skit! =) Underbart!! Fick ett sms när jag kom hem där det stod att rundan va på 7,2 km! Fan va duktiga vi är stina!

Har varit ute och kikat på träningen ikväll.. Är riktigt sugen på att börja igen! Men nästa vecka ska jag vara med o träna lite teknik iallafall! Ska bli gott o komma in i gänget! Får ta tag i festandet nu med dom igen! Saknar mina brudar!

Veckan består av massa jobb och chill. Rätt gott ändå.
Nu blir det soffan..

Gå snabbt förbi och vinka o se glad ut. Då löser sig allt..
Ciaoo
2008-01-15 20:46:09 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Deppdag!

Söndagen 13/1 har varit den värsta dagen på väldigt länge!  Känner mig helt överkörd av ett tåg, är inte så himla bakis längre men e fortfarande riktigt deppig!
Just nu känns det som jag vill gräva ner mig eller bara lämna livet här i Karlskrona och försvinna!
Känns inte så stor mening med något idag!

Tur att vi hade så jävla roligt igår brudar!
Skulle ha chillkväll hos Anna och bara umgås. Drack lite och snackade skit! Helt plötsligt va vi blixter fulla haha. Spelade Gitarr hjältar och snackade sex! Isstavarna va ett populärt samtals ämne! Stackars människor som finns i våra telefonböcker. Tycker riktigt synd om dom när vi drar igång! Haha.
Zandy skulle upp på dop så hon drack inte så mycket. Vid 00.30 följde vi henne hem, när vi kom hem till henne så låg Assa nerbäddad i sängen! Jag va sugen på lite kärlek så jag hoppade på honom och började pussas.. Haha klockrent!  När Anna och jag gick hem så kom vi på att vi va sugna på att gå ut. Så hem och ringa Sture (Annas pappa) och be honom köra oss in till stan. Så ca 02.00 va vi inne i stan nere på pirren! Fan va goa vi är! Helt sjukt! Tack för igår brudar! Det är det vänner är till för!

Hoppas veckan blir bättre annars orkar jag aldrig jobba!!!



Ciaoo

2008-01-13 20:41:59 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag!!!

Fan va gott med fredag!!! Underbart.
Denna veckan har gått riktigt fort! Vet inte vart den har tagit vägen egentligen, men man ska inte klaga =p
Vaknade precis från min lilla powernap, har inte sovit så mycket i natt och sen upp och öppna på det! Men nu e jag pigg igen!
Ska nog ta på mig kläderna och ta en promenad!
Ikväll blir det en runda till Nättraby och träffa familjen! Har inte varit hemma denna veckan, Får passa på när vännerna är upptagna!

I natt kommer min Anna och sover hos mig, härligt o slippa sova själv.

Satt och kikade på massa sommar bilder innan! Hade varit så grymt skönt o få lite sol och värme! Vi har nog inte fått många timmar sol denna månaden!

Ciaoo

2008-01-11 15:56:31 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Alla pengar på nöje 2008, Sundberg!!!

Som sagt, Alla pengar på nöje är detta årets löfte! Tror vi kommer lyckas väldigt bra Anna!!

Ikväll va det premiär på El Maco på Mc Donalds för Anna och mig! Körde ut till Vedeby och beställde varsin meny.
Vi fick så mycket mat så man visste inte riktigt vad man skulle börja äta!
Satt nog där 1 timme och snackade massa skit så till slut stod dom och kikade lite konstigt på oss haha..
Men El Maco får 3 av 5 som betyg, helt ok ändå!

Planerade även resan utomlands ikväll. Blir nog i slutet av sommaren! Lättare att hitta något bra då.
Så imon ska Anna och Zandy in och kolla läget på resebyrån! Fan va gott det hade varit o komma ifrån denna staden! Underbart ska det bli vart vi än åker!

Fick reda på att jag KANSKE  får operation i februari. Troligtvis blir det runt den 14! Underbart o fira alla hjärtans dag på sjukhuset! Men jag får ta med min älskade Anna ner så får vi fira tillsammans, köra en romantisk middag på Mc som ligger precis brevid sjukhuset! haha.. Men ändå hade  det varit så himla gott! Då hade jag kunnat börja springa och träna lite boll i slutet av året! Men sen kommer det jobbiga med jobbet. Vara sjukskriven i minst 4 veckor. Och missa alla dom pengarna.. Aj aj aj. Men då kan man ju passa på o ha sin vita månad! Behövs efter alla dessa fester som har varit nu!

Till helgen blir det fest igen! Helgalkolist?! Nja.. Jo det kan man nog säga. Men det finns ju inget annat o göra i denna staden! Alla dricker ju haha!

Sex party är inbokat nu den 19 iallafall!! Hahah fan va gott! Då ska det handlas =p 

Nu blir det soffan och mys =)
Ciaoo mina vänner!

2008-01-10 19:39:53 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Tillbaka till vardagen!

 Jaha nu e man tillbaka i den jobbiga vardagen igen.. Jobba Jobba Jobba!
Tur det finns personer som förgyller vardagen så den inte blir allt för jobbig! =)

Denna veckan sker väl inte allt för mycket! Jobba och trimma volangerna haha..
Sitter i soffan nu, skulle ut på en promenad innan man vände nere på gatan för det va för kallt. Hade ju ingen mössa så jag gick upp igen, men det blev soffan istället!! Får väl klä på mig som en michellin gubbe sen och ta en runda i detta blåshålet!

Gud va gott det hade varit med 2 El Nachos från Mc... Helt underbart! Men det får bli knäckebröd och jucie istället! Beachen -08 är ju på gång!

För övrigt leker livet!! UNDERBART!   =)
2008-01-07 16:10:11 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kul grej!

Hur man upprätthåller galenskapen i livet:

1) Vid lunch, sitt i din parkerade bil med solglasögonen på.
Peka på förbipasserande bilar med en hårtork. Se om de saktar in.

2) Sök dig själv via växeln. Försök INTE förställa din röst.

3) När någon ber dig om hjälp, Säg: jag delegerar!

4) Varje gång någon ber dig att göra något, fråga om de vill ha
pommes frites till det?

5) Ställ sophinken på skrivbordet med en lapp med texten: Inkorg

7) Häll koffeinfritt kaffe i kaffeautomaten i tre veckor. När alla
har kommit över sitt koffeinberoende, byt till espresso.

8) I minnesfältet på alla dina inbetalda räkningar skriv: För
sexuella tjänster.

9) Avsluta alla dina meningar med: "I enlighet med profetian."

10) Använd inte punkt

11) Så ofta som möjligt: hoppa istället för gå.

12) Fråga folk vilket kön de tillhör. Skratta hysteriskt när de har
svarat.

13) Specificera att din drive in order är för att "ta med".

14) Sjung med på Operan

15) Gå på poesiafton och fråga varför dikten saknar rytm.

16) Häng myggnät runt ditt skrivbord. Spela band med djungelljud hela dagarna.

17) Fem dagar i förväg talar du om för dina vänner att du inte kan komma på deras fest för att du har huvudvärk.

18) Be dina arbetskamrater tilltala dig med ditt Gladiatorsnamn, Rock Hard, eller varför inte Snöret......

19) När pengarna kommer ut ur bankomaten, skrik "Jag vann!","Jag vann!" "Tredje gången denna vecka!!!"

Och det sista sättet att hålla uppe en lagom nivå av galenskap
2008-01-06 14:28:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Utgång med brudarna!

Jaha då va första ute-kvällen avklarad 2008. Riktigt grym va den med!
Mina brudar dvs Jag, Johanna, Zandy, Anna, Ylle, Stina och Elin hade världens fest! Så roligt o träffa Johanna och Ylle som man inte sett på ett tag!
Va hemma hos Stina och Elin och förfestade. Spelade ett GRYMT spel, våghals heter det. Blev många fyllesms med olika frågor till folk som vi sedan skulle läsa upp svaret på. Haha vilken kväll!
Sen blev det ner till Pirren och shaka loss!
Det finns vara ett ord för denna kväll.... GRYM!

Nu vid 11 kom Thobbe och hämtade Johanna här hos mig, dom skulle på kalas. Kan ju säga att Johanna va GANSKA dålig!! Hahah det kan du ha. Men måste erkänna att mitt huvud värker rätt bra det med!

Idag är det inventering på Cityhallen med fotbollen! Kommer väl gå sådär bra tror jag. Det får bli Stina och jag som e dåliga, haha vi kan vara dåliga för hela laget! Iofs behöver jag inte göra inventeringen eftersom jag inte spelar fotboll längre men det e aldrig fel o komma upp dit och höra det senaste skvallret!!


Nyårslöftet kommer bli hårt, alla pengar på nöje. Fest e väl det största nöjet här i karlskrona.. Illa! Nu är Anna ledig varje söndag i januari och Johanna är barn ledig varannan helg, Oj oj oj..

Nu ska jag slänga mig i soffan och chilla till det e dags för Cityhallen!

Tack för en grym kväll Brudar! Ni är min värld!
Ciaoo

2008-01-06 11:21:19 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Nytt år, Nya utmaningar

Jaha då va det nya året ett faktum! Lite halv läskigt faktiskt. 2007 bara sprang förbi, hände väldigt mycket det året! Både bra och dåliga saker!
Men nu är det ett nytt  år och nya grejer som gäller! Lämnar 2007 bakom mig.....

Nyårs aftonen va en kanon kväll! Va hembjudna till Arvidssons place där han bjöd på smörgås tårta som han och Sandin hade gjort (eller hur, men lever ni längre på att vi tror det så OK )  Mattias hade varit ute på sturkö och fångat laxen och räkorna som också fanns med!! Haha kanon vännen!
Satt hemma hos Arvid ett tag sen sprang jag och anna upp en runda till Carro och Martin och hälsade på och skulle önska dom ett gott nytt år, men som vanligt blev man kvar där en stund. Satte igång med "arga leken" och när man väl började så kunde man inte sluta förrän man hade tävlat mot alla!

Sedan bar det av ner till fisktorget. Anna och jag måste sett riktigt dumma ut när vi stod där mitt ivägen och kramades och berättade för varandra hur mycket vi älskade varandra! Haha..  Men skoj hade vi baby!! Sen va det efterfest hos Arvid igen... Va bara jag, anna, simon, arvid och sandin som va där men vi fortsätte dricka..

Ja kvällen va väldigt lyckad iallafall!!

Nyårslöfte?! Ja det e ju ett måste! Anna och jag bestämde att vi skulle lägga alla "överblivna" pengar på nöjen! Och att vi SKA åka utomlands till våren, efter operationen!!!!!! Dom som vill och kan får följa med! När vi vill eller kan åka så gör vi det!

Nehe nu e det soffan sen ikväll blir det ut o kika lite på hockeyn!
Ciaoo






2008-01-04 15:24:34 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


border="0" alt="RSS 2.0" />