Morsdag shopping och systemet =)

Nu är morsdag presenten inhandlad! Vill inte skriva den här för jag vet att mamma är inne o kikar =) Du får vänta tills på söndag mamma =)
Har varit på systemet också.. Gud så mycket gott det finns haha! Men nu e jag laddad för morgondagens fest iallafall!!
I kväll ska vi ut och äta med alla förskolor i Sunnadals område.. Är inte jätte laddad men det måste ju göras.. Är fortfarande lite halvsnuvig o det känns i hela kroppen!
Nehe nu ska jag ta mig ett knäckebröd med keso. (feta och oliv smak) SÅ GOTT!! Får ju inte vara mätt när det e dags för gratis middag ;)
Ha det bra mina vänner..


Världens bästa mamma!!

2009-05-28 16:34:31 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Trött som bara den...

Gud va trött jag är idag!! Det är helt värdelöst!
Va på jobbet 2 timmar innan jag började jobba. Har haft utvecklingssamtal idag med en albansk familj. Alltid lite extra jobb när man ska ha tolk o sånt. Men det gick bra iallafall =)
Så nu ligger jag på soffan med datorn i knät o längtar tills det e dags o sova.. Ska upp tidigt imon så det är en anledning till att gå o lägga sig tidigt.. ;)
Har varit genomförkyld denna veckan så det har inte blivit någon träning. Och det kan jag säga att det känns direkt! Man blir så försoffad direkt! Måste få träna snart!! Imon ska vi på sommaravslutning med jobbet. Ut och käka på Bistro Java! Inte ofta man är nykter inne på statt haha! Men gratis mat är aldrig fel! ;)

I helgen blir det lite fest på fredag verkar det som! Alla vill ju vara pigga o glada på morsdag! Fira lilla mamma.. Frågan är ju bara vad man ska köpa.. Hm det problemet får jag ta imon, slutar ju tidigt så då hinner jag ju gå på stan en runda!
Men som sagt fest på fredag.. Jobbar till 18 men kan ju hoppas att flickan går hem tidigare (Önsketänkande dock) Värdinnan för kvällen kommer bli Blondie. Är väl tänkt att det ska vara en liten lagfest men verkar inte som att det va så många som sugna.. Det e ju bal o sånt nu så många skulle ju dit! Men men vi klarar oss bra ändå! BENKNÄCKAGÄNGET! ;)
Ha det bra mina vänner..


2009-05-27 20:53:41 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag...

Så nu va det dags att blogga lite igen! Det har hänt mycket sen sist...
Jag o mina brudar har bestämt att vi ska träffas varje måndag o hitta på något! Förra måndagen va vi på power yoga.. Jag tänkte hur f*n ska detta gå? Haha kan ni se mig, Zandra, Ewe o Carro göra Yoga övningar? Jag hade väldigt svårt o se det men det gick faktiskt bra. Inte riktigt min grej dock, jag är mer för lite fysiska aktiviteter där man får svettas lite! Men nu har vi provat på det iallafall!
Igår va det dags för en måndagstjejkväll igen! Fast denna gången va det bara jag,Z o C.. Vi gick upp o handlade fika o sen gick vi ner o satte oss på stumholmen o hade picknick! Hur mysigt som helst och vi fick en del gjort också.. Bestämde mycket om midsommar på Ungskär vilket jag LÄNGTAR till!! Ska bli så underbart o få komma dit igen!

I lördags va det dags för första bröllopet för kusinerna Jonsson.. Jessica va först på tur! Hon va så strålande vacker och Fredde va så stilig! Alwin och Erica va så fina och duktiga dom också! =) I kyrkan va det jätte fint.. Kunde inte sluta le när jag tittade på dom där framme! Det är äkta kärlek mellan Jessica o Fredde.. Det bara skiner i deras ögon när dom tittar på varandra! Efter kyrkan va det efterfest i folkets hus.. Massa fina tal och underbart god mat! En hel lyckadkväll med andra ord! Önksar familjen Jörgensen all lycka i världen!

Nu sitter jag här hemma o snörvlar.. Har blivit genomförkyld så ikväll blir det ingen träning för mig men ska ändå ut.. Rikard har kallat till möte, undra va han e arg för nu? :P
Ha det bra mina vänner!

Mina underbara vänner.. Vi saknar dig Johanna =)





Man och Fru Jörgensen! <3



2009-05-26 15:38:39 Permalink Vardagligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Längesen..

Nu va det riktigt längesen jag bloggade.. Har varken haft tid eller ork.. Eller jo tid haf jag väl haft men inte orket :P
Mycket har hänt sedan sist...
Förra helgen va det möhippa för min älskade kusin Jessica! Började med kidnappning ute på Tjurkö vid 10 sen in till Wämöparken för lite mys o lunch! Jätte härligt va det, tur med vädret hade vi också!
Efter Wämöparken åkte vi in till varmbadhuset o buddlade en stund! Sen va de dags för massage för bruden medans vi andra gjorde oss iordning inför kvällen! Fia kände Linda(?) som har Nail me så vi fick låna den lokalen.. Kvällen avslutades hemma hos Fia på Skärva med grill o lek! Jätte trevlig dag, tack alla som va inblandade! =)
Jag va inte riktigt redo för att åka hem o sova efter grillkvällen hos Fia så jag gick hem till Blondie o fortsatte dricka.. Och som vi har kommit på nu efteråt så ÄGER jag o Blondie på fest! Riktigt roligt där också, vi fortsatte till Statt o dansade hela natten låååång!!

Igår va det dags för lagfest!! Shit vilken kväll säger jag bara! Där missade dom andra lagkompisarna något! Vi va hemma hos Blondie o drack.. Spelade 1000 regler o drack massa shot!! Utgången blev statt även denna kväll! Fin fint o gå före hela kön o inte betala ett skit den kvällen! Gratis är gott som man säger ;) Vi satt inne på schlagerbaren hela kvällen o drack massa gratis dricka,, Champange o öl!!! Lite dans blev det också! Fick lära oss ett nytt spel men det va nog ungefär som Vomit fast dom sa något annat typ pokertasse(?!) Helt plötsligt så utbröt världens iskrig!! (Ölen o champangen låg i ishinkar) Blondie, Jag o B började men sen helt plötsligt så va alla med!! Svinkallt o dyngsurt blev det!! Haha men en grymt lyckad kväll iallafall!! Igår kom jag o Blondie på att vi helt klart är världens bästa team på fest!! Haha..
Dagen efter är ju aldrig rolig, usch o fy.. hehe men det va de värt!!
Nu är det bara o ladda om inför derbyt imon!! Vinna Vinna Vinna är det enda som gäller!!
Ha det bra mina vänner!!







BÄST PÅ FEST!!!!
2009-05-16 21:48:34 Permalink Vardagligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


border="0" alt="RSS 2.0" />